TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a Mimarlar Odası 2022 Oktay Ekinci Basın Ödülü

Yayın tarihi: 7 Nisan 2022 Perşembe 8:22 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 12:04 am

Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu tarafından verilen “Mimarlar Odası 2022 Oktay Ekinci Basın Ödülünün” sahibi TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ oldu. Mimarlar Odası ödül töreninin 14 Nisan Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu tarafından verilen Mimarlar Odası 2022 Oktay Ekinci Basın Ödülü TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ’ın oldu.

TMMOB ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün ülke genelinde yaşanan sosyal, kültürel, kentsel ve ekonomik sorunlara çok yönlü değerlendirme ve araştırmalarıyla ışık tutması, toplum yararı önceliği ilkesini yansıtan kişiliği ve bu ilkenin yaygınlaştırılmasına, kamuoyunun aydınlatılmasına katkıları ile yapılı çevrenin sağlıklı gelişimi, doğa ve kültür varlıklarının korunması süreçlerini bilimin ışığında ve temel hak ve özgürlükler bağlamında değerlendiren yaklaşımları nedeniyle; Değerli gazeteci, yazar Dr. Merdan Yanardağ, Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu tarafından “Mimarlar Odası 2022 Oktay Ekinci Basın Ödülü”ne layık bulunmuştur” ifadelerine yer verdi.

Yine Mimarlar Odası tarafından verilen Çevreye Katkı Özel Ödülü ise Av. İsmail Hakkı Atal, Yatağan Yeşil Yaşam Derneği Başkanı Kazım Erol ve Duvar Gazetesi yazarı Hazal Ocak’on oldu.

TMMOB ödüllerin , Mimarlar Odası 48. Olağan Genel Kurulu açılışında gerçekleştirilecek ödül töreninde sahiplerine takdim edileceğini açıkladı. Ödül töreni  14 Nisan 2022 Perşembe saat 13.00’de verilecek. Ödülün verileceği yer ise şu şekilde:

YER: TBB LİTAİ Konukevi, Avukat Özdemir Özok Kongre Merkezi
ADRES: Oğuzlar Mahallesi, İlhami Soysal Sokak No:3 Balgat – Çankaya / ANKARA

Merdan Yanardağ’dan RTÜK’e: Hangi cezayı verirseniz verin vız gelir bize