Yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu! 7 kişi 1 kişiye saldırdı

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 10:24 am - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 1:24 pm

İstanbul Esenyurt’ta yol verme tartışması nedeniyle servisten inen 7 kişilik grup, otomobilde bulunan sürücüye saldırdı. Saldırıya uğrayan sürücü, araçta eşinin ve çocuğunun olduğunu söylese de saldırganlar geri adım atmadı.

Olay dün akşam saatlerinde Silahtarağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yol verme yüzünden servis minibüsünün şoförü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Otomobilden inerek tartışmayı sürdürmeye çalışan sürücü, servisten bir anda inen 7 kişinin saldırısına uğradı.

Grup hep birlikte otomobil sürücüsüne tekme ve yumruklarla saldırdı.

“OTOMOBİLDE AİLE VAR, TERBİYELİ OLUN” UYARISI İŞE YARAMADI

Tekme ve yumrukların hedefi olan otomobil sürücüsü ne yapacağını şaşırırken, çevredekiler yardıma koştu. Otomobilden çıkan bir kadın ise, “Aile var, terbiyeli olun” diyerek saldırganları durdurmaya çalıştı. Ancak servisten inenlerden biri, “Otomobiline geç” diyerek tekme atmaya devam etti.

“AİLE VARSA İNMEYECEKTİN”

Aile otomobile güçlükle kendini atarken, servisten hızla inerek ilk saldırıyı gerçekleştiren kişi, “Otomobilde aile varsa inmeyecektin” diyerek, bu kez de otomobile tekme attı. Otomobil sokaktan güçlükle uzaklaştı.

Yolcuların korku dolu anları! Trafik magandası otobüsün önünü kesti