Tekirdağ’da sağlık çalışanına şiddet! Hasta yakını hemşireyi darp etti

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 11:57 am - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 12:57 pm

Tekirdağ’da Hüseyin A. isimli hasta yakını, babası ile ilgilenilmediğini, bu durumu görüntüleyen eşinin dışarı çıkarıldığını iddia ederek hemşire Emrah A.’ya yumruk attı. Olay görüntülerinin yayılmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Hüseyin A. hakkında inceleme başlatıldı.

Tekirdağ’da bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi acil servisinde meydana gelen olayda Hüseyin A., kanser hastası babası Kemal A.’yı eşi ile acil servise götürdü. Kemal A.’nın serviste tedavisi yapılırken, Hüseyin A.’nın eşi hasta ile yeterince ilgilenilmediğini iddia edip, sağlık çalışanlarını cep telefonu ile çekmeye başladı. Bu sırada sağlık çalışanları, görüntü çekilmemesini isteyip, kadını dışarıya çıkardı. İddiaya göre, eşinin çıkarılmasına sinirlenen Hüseyin A., tartıştığı hemşire Emrah T.’ye yumruk attı. Araya giren polis ve güvenlik Hüseyin A.’yı güçlükle sakinleştirdi.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

‘Kızın saçına dokundu’ iddiası ortalığı karıştırdı! Doktora yumruklu saldırı kamerada

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI İNCELEME BAŞLATILDI

Emrah T.’nin şikayeti sonrası Hüseyin A., gözaltına alındı. Savcılık ifadesinde; babası ile ilgilenilmediğini, görüntü alan eşinin dışarı çıkarıldığını, bunun üzerine dayanamayıp, yumruk attığını belirten Hüseyin A., işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı ise olaydan 6 gün sonra görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından inceleme başlattı. (DHA)

Yine sağlıkta şiddet! Şişli’de hasta ve yakını doktoru darp etti

Kaynak: DHA