Tekel bayi sahibinden ‘zam’ afişi! “Bana kızmayın memleketi ben yönetmiyorum”

Yayın tarihi: 16 Eylül 2022 Cuma 7:02 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 7:02 pm

AKP iktidarının sebep olduğu ekonomik kriz sebebiyle zam üstüne zam haberleri gelirken, bazı müşteriler fiyat artışlarından esnafları sorumlu tutuyor. Zam tepkileriyle karşı karşıya kalan bir tekel bayi sahibi müşterilerine, “Zamları ben yapmıyorum, beni suçlamayın. Memleketi ben yönetmiyorum” afişiyle yanıt verdi.

Esnaflar, AKP iktidarının sebep olduğu ekonomik krizle mücadele ederken, bir de müşterilerinin ‘zam’ serzenişlerine maruz kalıyor. Fiyat artışlarından kendilerinin sorumlu olmadığını anlatmakta güçlük çeken bazı esnaflar çözümü ‘afiş’ asmakta arıyor.

Çiğ süt fiyatına zam!

“ZAMLARI BEN YAPMIYORUM, BENİ SUÇLAMAYIN”

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Mersinpınar Mahallesindeki tekel bayi işletmecisi Samet Tozlu, dükkanına astığı afişe, “Arkadaşlar, sayın müşterilerim, her gün zam zam zam gelmektedir. Akşam aldığınız ürünü sabah aynı fiyata alamıyorsunuz. Bunda benim bir suçum yok. Memleketi ben yönetmiyorum. Zamları ben yapmıyorum. Lütfen beni suçlamayın. O kadar” notunu düştü.

Türk Telekom internet tarifelerine zam yaptı! Yeni fiyatlar dudak uçuklatıyor

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Tozlu’nun dükkanına astığı uyarı afişi, sosyal medyada gündem oldu. İzmir’den haberlerin yer aldığı bir hesapta paylaşılan afişe binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Bir alkol grubuna daha zam geldi