Tek taş yüzüğü küçük bulan sevgilisinden şikayetçi oldu

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 9:53 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 9:53 am

İstanbul’da O.A,  Rus vatandaşı sevgilisi İ.A’ya evlenme teklifinde bulundu. İ.A, teklifi başta kabul etse de tek taş yüzüğün küçük olduğu iddia ederek evlilikten vazgeçti.  O.A, sevgilisinin bu kararından sonra canına kıymaya çalıştı. İntiharı önlenen O.A, daha sonra savcılığa giderek İ.A’dan şikayetçi oldu.

İstanbul Sarıyer’de 32 yaşındaki O.A, iki yıllık birlikteliği olduğu Rus vatandaşı İ.D ile bir kafede buluştu. Sevgilisine evlenme teklif etmeye karar veren O.A, sevgilisi için hazırladığı sürprizle alakalı cebinden çıkarttığı tek taşla yüzükle evlenme teklifinde bulundu. İddiaya göre, yüzüğün kutusu kapalıyken teklife evet cevabı veren genç kadın kutu açıldığında ise sevgilisine tepki gösterdi.

“BU YÜZÜK NE?”

Tek taş yüzüğü ucuz ve küçük bulan genç kadın, “Seninle evlenmek istemiyorum, bu yüzük ne?” diyerek O. A.’ya tepki gösterdi.

SEVGİSİLİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sabah’ın haberine göre; mekandan ayrılarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine geldiğinde bir anlık öfkeyle araçtan inen O.A, köprü korkuluklarına çıkarak intihar etmek istedi.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle intihardan vazgeçirilen genç adam ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğünde ise başından geçenleri anlattı.

Sevgilisine evlenme teklifi ettiğini, yüzüğü küçük bulan sevgilisinin kendisiyle dalga geçtiğini, bu nedenle onurunun ve gururunun kırıldığını anlatan O.A, ” Beni psikolojik buhrana itti şikayetçiyim” diyerek İ.A.’dan şikayetçi oldu. Sevgilisini intihara sürükleyen genç kadın hakkında savcılık soruşturma başlattı.

 

Şatafatlı görgüsüz ‘bebek mevlidi’ AKP’li Sağlık Bakanı’nın müşaviri çıktı… Bu da bir başka videoları