Tek hedef tur! Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 10:47 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 10:48 am

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Zalgiris Vilnius’u Rams Park’ta ağırlayacak. İlk maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Okan Buruk yönetimindeki Aslan, net bir galibiyet dışındaki ihtimalleri aklından bile geçirmiyor. Peki Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı saat kaçta, Galatasaray Zalgiris Vilnius maçı hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 2-2’nin rövanşında Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonunu kullanmasının ardından Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay’a Sarı Kırmızılı formayı giydirerek oldukça iddialı bir kadro kuran Cimbom, herhangi bir sürprize izin vermeden yoluna devam etmek istiyor. Galatasaray, rakibini elemesi durumunda 3. turda Olimpija Ljubljana ile eşleşecek.

Galatasaray-Zalgiris Vilnius maçı ne zaman? Galatasaray-Zalgiris Vilnius Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Bu akşam Rams Park’ta oynanacak ve saat 21.30’da başlayacak Galatasaray-Zalgiris Vilnius Şampiyonlar Ligi maçı D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da canlı yayınlanacak. Maçı Fransız hakem Willy Delajod’un yönetecek.

Galatasaray-Zalgiris Vilnius muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Zaniolo, Mertens, Kerem, Bakambu

Zalgiris Vilnius: Gertmonas, Kazukolovas, Gorobsov, Bopesu, Golubickas, Vaca, Mamic, Buff, Vucur, Kendysh, Antal

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Kerem Demirbay Galatasaray için İstanbul’a geldi!

Galatasaray, bu akşam oynanacak rövanşta alacağı her türlü galibiyetle 3. ön eleme turuna yükselecek. UEFA organizasyonlarında deplasman golü kuralı kalktığı için, beraberlikte karşılaşma uzayacak. Zalgiris’in kazanması halinde ise Cimbom, Şampiyonlar Ligi’ne havlu atıp, Avrupa Ligi’ne geçiş yapacak.

İLK MAÇTA GALİBİYET 90+1’DE KAÇTI

Galatasaray, Zalgiris ile oynadığı ilk maçta Fernando Muslera, Sacha Boey, Angeliño, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Nicolo Zaniolo ve Barış Alper Yılmaz 11’iyle sahadaydı. Karşılaşma 2-2 sona ererken Sarı Kırmızılı ekibin gollerini; 75’te Abdülkerim Bardakcı ve 78’de Halil Dervişoğlu kaydetti. Zalgiris 47’de Mathias Oyewusi ve 90+1’de Donastas Kazlaustas ile skor buldu.

CEDRİC BAKAMBU 11’DE BAŞLIYOR

Galatasaray’ın Zalgiris ile yarın oynayacağı eleme maçında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de UEFA listesine bildirilen yeni transferlerden Cedric Bakambu. Özellikle taraftara açık yapılan son antrenmanda çok iyi bir görüntü ortaya koyan tecrübeli santrforun, Barış’ın yerine ileri uçta görev alacağı öğrenildi. Okan hocanın, maç saatine kadar kadroya başka müdahalelerde de bulunacağı belirtiliyor.

AVRUPA KUPALARINDA 304. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 303 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Sarı-Kırmızılılar, 106 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 403 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında ikinci sınavına çıkacak.

TORREİRA SAKAT, ICARDİ İLE ZAHA LİSTEDE YOK

Galatasaray’da Lucas Torreira sakatlığından dolayı kadroda bulunmuyor. Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA’ya verilen listede olmadığı için görev alamayacak.

9 BİN TL’YE ZALGİRİS MAÇI BİLETİ

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray’ın yarın saat 21.30’da Zalgiris Vilnius ile Rams Park Stadyumu’nda oynayacağı rövanş maçının biletleri satışa çıktı. 9 kategoride fiyatlar 500 TL ile 4 bin TL arasında değişirken, daha ayrıcalıklı olan en üst 4 kategoride ise Classic 7 bin TL, Lux 7 bin 500 TL, Delux 8 bin TL, Premium bölüm ise 9 bin TL’den satılıyor. Litvanya ekibi ile deplasmanda oynanan ilk maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

OKAN BURUK: ELİMİZDEN GELENİN EN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Zalgiris’le bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi basın toplantısına katılan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan hem mücadeleye hem de yeni transferlere yönelik açıklamalar geldi. “Şampiyonlar Ligi arenasında yeniden bulunmak için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız” diyen Buruk, şunları kaydetti: “Kısa tatilden sonra hemen başladık. Oyuncularımın hem fiziksel hem mental adaptasyon problemleri var. Bunun ilk maçta sıkıntılarını yaşadık. İkinci maç için buraya avantajlı skorla döndük. Tek hedefimiz turu geçmek. Yeni gelen oyuncuların hepsinin performansları gün gün artıyor. Yavaş yavaş onları kadromuza katmaya çalışıyoruz.”

‘TEK DÜŞÜNCEM BU MAÇ’

“Benim önümdeki puzzle, Şampiyonlar Ligi elemesi. Transferleri, bundan sonraki durumu düşünmüyorum. Sahaya, maça, Şampiyonlar Ligi’ne odaklanmalıyız. Yarınki maçı kazanıp bir sonraki tura daha hazır olmalıyız. Tabii isimler gelecek gidecek ama ana düşüncem bu maç.”

‘HALİL VE BAKAMBU OLACAK’

“Halil ilk maçta süre aldı. Geç katıldı aramıza. Hazırlık maçının bir bölümünde, ilk maçta süre aldı. Bakambu yüzde 60’larda… Oyuncularımız kadro içinde başlayabilirler, devam edebilirler. Karar vermedik, vereceğiz. İkisi de kadroda olacak, bizimle olacaklar.”

‘NELSSON KALMAK İSTEDİ’

“Transfere, gelene gidene odaklanmadan maçı düşünüyoruz. Takımımızla ilgili değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. Aynı oyuncularla devam edeceğiz. Victor Nelsson kalmak istediğini söyledi. Problem yok.” ‘Torreira’yı deneyeceğiz’ “Torreira kendini deneyecek antrenmanın başında. Ona göre düşüncelerimize bakacağız. Uzun süre antrenman yapmadı. Yavaş yavaş bizimle başlayacak. Durumunu göreceğiz. Savunmada yükü çekmek önemli. Takım savunması diyoruz. Stoperlerin önündeki orta sahaların da paylaşım yapması gerekiyor. Torreira bunu çok iyi yaptı. Berkan da oynadığı zaman doğru şekilde yaptı.”

‘ZAHA ÇOK YÖNLÜ OYUNCU’

“Zaha çok yönlü bir oyuncu. Takımımızda çok yönlü oyuncu çok var. Dizilişi değiştirmeyi düşünmüyoruz. Rolleri paylaştıracağız. Kendi kafamızda tabii bazı düşünceler var. Asıl önemli olan, kadromuzda birçok kaliteli oyuncu var. Hücumdaki çeşitliliğimiz artacak. Bakambu ve Zaha, çok farklı yerlerde oynayabilen oyuncular. Halil aynı şekilde… 3 tane aslında geçen senenin tersine farklı mevkilerde oynayanlar bizle beraber olacak. Zaha ve diğer oyuncuların rollerini maç maç seçeceğiz.”

ABDÜLKERİM BARDAKCI: BU SENE BİZE ÇOK FAYDASI OLACAK

Okan Buruk’la beraber basın toplantısına katılan Abdülkerim Bardakcı, “İlk maç bizim için şanssızdı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Etkenler vardı. Sahanın suni çim olması gibi, alışık olmadığımız bir zemindi. İkinci maçı rahat bir şekilde kazanıp gruplara yükselmek istiyoruz” dedi. Sol beke yapılan Angelino takviyesini de yorumlayan tecrübeli savunmacı, “Angelino çok kaliteli bir futbolcu ve insan. Bu sene beraber çok rahat edeceğiz. Ofansif anlamda çok katkısı olacak. Benim için de çok özel. Ne kadar iyi bir futbolcuyla oynarsak oynayalım kendimizi geliştireceğiz. Bu sene bize çok faydası olacak” diye konuştu.