‘Tek güvencem Beşiktaş taraftarı’ diyen Yalçın’a Çarşı’dan destek

Yayın tarihi: 26 Ekim 2020 Pazartesi 11:31 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2020 Pazartesi 11:31 pm

Denizlispor’u 3 – 2 mağlup eden Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İşim bahane değil çözüm üretmek ama bazen kriz ve kaos ortamı oluşabiliyor işler kötü gidince. Ben ve ekibim daha önce çalıştığımız dönemlerde çok kaos yaşadık. Benim tek güvencem Beşiktaş taraftarı, başka güvencem yok benim. 1 senelik kontratım var, tazminatım yok, tek güvencem Beşiktaş taraftarı, bize destek olsunlar.” dedi.

Sergen Yalçın, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kritik galibiyetin ardından derin bir nefes aldıklarının altını çizen Yalçın, “Bugün bir nefes almış olduk. Sosyal medyada çok üzerimize geliyorlar. Benim ve ekibimin aleyhinde çok üzücü şeyler yazıyorlar. Biz Beşiktaşlı olduğumuz, Beşiktaş’ı sevdiğimiz için geldik buraya. Taraftar için geldik.” dedi.

Denizlispor’dan hakeme tepki: Emek hırsızlığı var

“BENİM TEK GÜVENCEM BEŞİKTAŞ TARAFTARI!”

Krizden ve kaostan kulübü çıkarmayı iyi bildiklerini belirten Yalçın, ”İşim bahane değil çözüm üretmek ama bazen kriz ve kaos ortamı oluşabiliyor işler kötü gidince. Ben ve ekibim daha önce çalıştığımız dönemlerde çok kaos yaşadık. Biz krizden ve kaostan kulübümüzü çıkarmayı biliriz. Yeter ki bıraksınlar işimizi yapalım. Bunu toparlayacağımıza eminiz, oyuncularımız da inanıyorlar. 11’e 11 olsa çok farklı biterdi maç, bireysel performanslardan çok memnunuz. Benim tek güvencem Beşiktaş taraftarı, başka güvencem yok benim. 1 senelik kontratım var, tazminatım yok, tek güvencem Beşiktaş taraftarı, bize destek olsunlar.” dedi.

“AVRUPA MAÇLARI BİZİ PERİŞAN ETTİ”

Özellikle Avrupa maçlarının kendilerini perişan ettiğini belirten Yalçın, ”Lige kötü başladık, bu büyük camiaya yakışmayacak bir başlangıç. Ben genelde problemlerle ilgili konuşmuyorum ama pandemi dönemiyle ilgili çok sıkıntılar yaşadık. Seyircinin olmaması, transferlerin geç katılması, Avrupa maçları bizi perişan etti.” dedi ve ekledi:

“ÇOK KAOS YAŞADIK”

”Avrupa’da olmayı tabii ki çok isteriz ama hiç olmayacak zamanlarda karşımıza çıktı maçlar. 3 haftalık ara bence bize iyi geldi. Bu arada gerçekten oyuncularımız konsantreydi. İşim bahane değil çözüm üretmek ama bazen kriz ve kaos ortamı oluşabiliyor işler kötü gidince. Ben ve ekibim daha önce çalıştığımız dönemlerde çok kaos yaşadık.”

ÇARŞI: BİZ HEM BEŞİKTAŞ’I, HEM SENİ ÇOK SEVİYORUZ SERGEN HOCAM. BURADAYIZ!

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sergen Yalçın’a destek verdi. Çarşı, “”Beşiktaş’ı çok sevdiğimiz için buradayız.” Biz de hem Beşiktaş’ı, hem seni çok seviyoruz Sergen Hocam. Buradayız!” dedi.