Tehditler baskılar tribünleri susturamıyor! Fenerbahçe ve Göztepe tribününde ‘hükümet istifa sloganı’

Yayın tarihi: 4 Mart 2023 Cumartesi 9:33 am - Güncelleme: 4 Mart 2023 Cumartesi 1:53 pm

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının “Hükümet İstifa” sloganları sonrası AKP iktidarı iki takımın da tribünlerini tehdit etmişti. Baskı ve tehditlere rağmen hükümet istifa sloganı TFF 1. Lig’de oynanan Göztepe-Boluspor maçı öncesinde tribünlerde yükseldi.

İzmir’de Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan Göztepe-Boluspor maçı başlamadan önce tribünler “Hükümet istifa!” sloganı attı. Tribünlerin tezahüratları sosyal medyada yayınlanan videolar ile gündem oldu.

‘MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ’

Göztepe maça siyah forma, şort ve çorapla çıkarken güney tribününde dev depremzedelerle dayanışma pankartı açıldı. Başlama düdüğü öncesinde de tribünler “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı attı.

Dünya Fenerbahçe taraftarının tribün yasağını konuşuyor: Türk hükümeti Fenerbahçe’yi cezalandırdı

“EUROLEAGUE DE İSİTFA SLOGANI”

Süper Lig’de Fenerbahçe tribünlerinde Konyaspor maçı öncesinde başlayan “Hükümet istifa” sloganları bu sefer basketbol salonlarına taşındı. THY Euroleague’de kendi evinde Bologna ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beko taraftarları “Hükümet istifa” sloganları attı.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın maçlarında atılan ‘Hükümet İstifa’ sloganlarının ardından maçların seyircisiz oynanması gündeme gelmişti. Yaşananlar sonrası Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynayacağı maça sarı lacivertli taraftarların alınmamasına karar verilmişti.