Tebliğciler yine pavyonda! Görüntülere tepki yağdı

Yayın tarihi: 6 Ocak 2024 Cumartesi 11:35 pm - Güncelleme: 6 Ocak 2024 Cumartesi 11:38 pm

Kafeterya, bar, tekel bayi, gazino ve kıraathane gibi yerlerde ‘tebliğ‘ adı altında vatandaşları taciz eden gericiler bu sefer de pavyon da görüntülendi. Tebliğcilerin görüntülerine sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

Tebliğ adı altında vatandaşların özel hayatına müdahalede bulunan tebliğciler, bu sefer Ankara’daki bir pavyonda görüntülendi.

Pavyondaki müzisyen Alican Erkal, “Burada yani ne kadar yanlış doğru olduğu tartışılır. Burada herkes insan, herkes eğlenmeye çalışıyor. Hocamızı da kırmayalım hoş geldiniz, sefa getirdiler. Şöyle mikrofonu vereyim” diyerek tebliğciye mikrofon verdi.

TEPKİLERİN ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Müzisyen Erkal, sosyal medyada görüntülere gelen tepkilerin ardından açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaşım yapan Erkal, tebliğcileri savunarak şunları söyledi:

Arkadaşlar hocalar geldi, sadece mikrofonda öğüt verip yanlışı doğruyu söylediler. Saygı ile herkes dinledi ve 3-4 dakika konuşup gittiler. Başka yerlere çekip, başka şeyler düşünmeye gerek yok. Prim için böyle bir şeye gerek yok ki biz zaten istemedik, hocaların ricası bu.

Cübbeli Tebliğciler pavyona girdi

Tebliğciler bu sefer de pavyonda görüntülendi

Tebliğciler pavyonu mesken tuttu!

Kaynak: TELE1