TCL, MOVETIME Aile Saati MT43A’yı duyurdu

Yayın tarihi: 9 Eylül 2020 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 8 Eylül 2020 Salı 2:55 pm

 4G bağlantılı MT43A , aile büyüklerinin kendi işlerini görebilmelerine yardımcı olmak için el kullanmadan iki yönlü arama, otomatik düşme tespiti, kalp atış hızı ölçümü ve ilaç hatırlatma özelliğine sahip.

Pew Research’e göre aile büyüklerinin yaklaşık yüzde 20’si tek başına yaşıyor. Her ne kadar kendileri evlerinde kalarak kendi işlerini kendi görmek istese de sevdikleri güvenliklerinden veya günlük aktiviteleri yapamayacaklarından endişe duyuyor olabiliyor. MOVETIME Aile Saati MT43A , bu endişeleri gidermek için en uygun cihaz olarak öne çıkıyor.

Bu saat, kullanıcısının düştüğünü otomatik olarak tespit edebiliyor ve anında (60 saniye içinde) konumla birlikte acil durumda iletişime geçilecek kişilere uyarı gönderebiliyor. Kullanıcı, gerek görmediği durumlarda uyarıyı iptal edebiliyor. Saat, dahili kalp hızı ölçer ve sensörle kalp atış hızını da takip edebiliyor ve hızda ortalamanın altına inmesi ya da üstüne çıkması gibi düzensizlik tespit ettiğinde kullanıcıyı uyarıyor.

MT43A

TCL Communication Akıllı Bağlantılı Cihaz İş Grubu Genel Müdürü Sharon Xiao, cihazla ilgili şunları söylüyor: “MOVETIME Aile Saati MT43A’da aile büyüklerinin bağımsız bir şekilde yaşamalarına yardımcı olan ve bu sırada aile yakınlarında.ve bakıcılarında herhangi bir endişe yaratmayan TCL’in modern giyilebilir teknolojilerini kullanıyoruz. TCL olarak teknik uzmanlığımızdan faydalanarak onlara özel ürün.ve özellikler sunmaya devam ediyoruz.”

Acil tıbbi hizmetlerin yanında MOVETIME Aile Saati MT43A, aile büyüklerinin günlük hayatını da iyileştirecek şekilde tasarlandı. Kullanıcılar, bileklerinden sesli ya da metin mesajı gönderebiliyor ve fotoğraf veya emoji paylaşabiliyor. Saat aynı zamanda sorunsuz bir şekilde iki yönlü arama özelliği sayesinde kullanıcısının ellerini kullanmadan basit bir hareketle istenilen kişiye ulaşabilmesini sağlıyor.

MOVETIME Aile Saati sayesinde aile büyükleri günlük aktivitelerini, kalorilerini, uyku düzenini, süresini, döngüsünü ve verimliliğini takip edebiliyor. Bu araçlar günlük alışkanlıklarını iyileştirmelerine yardımcı olacak bilgiler sunuyor. Aile büyükleri saatin ilaç veya aktivite hatırlatmalarından. faydalanarak kendilerini aktif tutarken ilaçlarını zamanında alabiliyor.

Koyu Gri ve Siyah renk seçeneklerine sahip MOVETIME Aile Saati MT43A, 41 x 48.5 mm AMOLED dokunmatik ekrana, daha büyük ikonlara, kadrana ve grafiklere sahip. IP67 su ve toz korumasına sahip olan cihaz, kullanıcı gizliliği için CCPA ve GDPR ile uyumlu.

Bu hafta çıkacak oyunlar