TCL marka elçilerini tanıttı!

Yayın tarihi: 11 Eylül 2020 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 10 Eylül 2020 Perşembe 8:49 pm

TCL , Avrupa’da uygulanacak marka elçiliği programı kapsamında en iyi futbol oyuncularından altı tanesiyle işbirliği yaptığını duyurdu.

Görüntüleme teknolojileri alanında lider olan TCL , en iyi spor seyir deneyiminden birini sunuyor ve yıllardır spor işbirliklerine imza atıyor. Şirket, çeşitli.iletişim çalışmalarıyla markanın görünürlüğünü artırmak ve TCL topluluğuna daha da yakın olmak için Avrupa’nın dört bir yanındaki yetenekli isimleri bir araya getirerek güçlü bir takım oluşturdu.

TCL

Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma, Polonyalı forvet oyuncusu Krzysztof Piatek, İngiliz milli takımının kaptanı Harry Kane, İspanyol orta saha oyuncusu Saúl Ñíguez, Alman forvet oyuncusu Marco Reus marka elçiliği programımıza katılıyor.

Yetenekli futbolcular; güçlü ekip ruhunun ve hem saha içinde hem de dışında mükemmelliğe ulaşma çabalarının yanı sıra teknolojiye olan kişisel.meraklarından dolayı güçlü bir TCL takımı oluşturma amacıyla bir araya getirildi. Alanında en iyiler arasında yer alan bu oyuncular, her detayın önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Bu kadar büyük yeteneğe sahip olan ve teknolojiye de merak duyan kişiler; TCL mühendislerinin mükemmel iş çıkarmasına ve teknolojinin neler sunabileceğini daha da ileriye taşımasına yardımcı oluyor.

Oluşturulan işbirliği kapsamında tüm kulüplerin ve milli takımların 2021 Avrupa futbol sezonunu kapsaması için Temmuz 2021’e kadar sürecek.online ve offline reklam kampanyalarında bu futbolcular yer alacak.

TCL Industrial Holdings CEO’su Kevin Wang, konuyla ilgili şunları söyledi; “Paul Pogba, Gianluigi Donnarumma, Krzysztof Piatek, Harry Kane, Saul Ñíguez ve Marco Reus gibi dünyanın en yetenekli altı oyuncusunu TCL marka elçisi olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Küresel TV sektörünün güçlü oyuncularından birisi ve öncü tüketici elektroniği şirketi olarak kullanıcılara inovatif teknolojilerle akıllı bir yaşam sunmaya devam ediyoruz.

Tüm bu çalışmalarımızla tüketicilere birbirleriyle uyumlu çalışabilen ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz. Birinci sınıf sporcuları da dahil ederek “Display Greatness” felsefemize verdiğimiz önemi spor üzerinden gösteriyoruz ve 2021’in hem kulüpler hem de milli takımlar için uluslararası karşılaşmalarla heyecanlı bir yıl olacağını düşünüyoruz.”

Mükemmel görüntü kalitesi ve TV’den TCL mobil cihazlarına tüm boyutlardaki ekran uzmanlığıyla üretilen.TCL’in ürün portföyü, spor ve eğlence için ideal hale geliyor. TCL’in televizyon ve akıllı.telefonlarının yanı sıra kulaklık, ses çubuğuve ev cihazları gibi diğer ürün kategorileri de işbirliğinin.kapsamında.yer alıyor. Marka elçilerinin tamamı, sosyal medya kanallarından paylaşılacak şekilde markayla özel içerikler oluşturacak.

TCL Marka Elçilerinden Açıklamalar

Paul Pogba, işbirliğiyle ilgili şunları söyledi: “TCL ile işbirliği yapma şansını elde etmekten mutluluk duyuyorum. Destekçilerine en iyi deneyimi.sunmak için çalışan bir şirketle birlikte hareket etmek çok güzel.”

Gianluigi Donnaruma ise “TCL’in marka elçisi olarak spor hayranlarıyla bağ kurmak için güzel bir yol. Mükemmelliğe ve üstün kaliteye her.şeyden çok önem veren bir markayla işbirliği yaptığım için çok mutluyum.”

Krzysztof Piatek de “TCL, yaptığı her şeyde ‘Display Greatness’ felsefesini yansıtıyor. Biz sporcular da mükemmelliği ararken aynı şeyi yapıyoruz. Spor üzerinden özel ilişkilere önem veren bir şirketle birlikte çalışmak.mutluluk verici” dedi.

İşbirliği hakkında konuşan Harry Kane, “TCL Avrupa ekibiyle çalışmaktan heyecan duyuyorum. Bu belirsiz zamanlarda kaliteye, mükemmelliğe.ve hayranlara iyi ve muhteşem deneyimler sunmaya odaklanan bir markayla çalışmak çok güzel” dedi.

TCL marka elçiliği hakkında konuşan Saul Ñíguez, “TCL ile işbirliği başladığı için çok mutluyum ve heyecanlıyım! Daha geniş kitlelere ulaştıracağımız.spor tutkusunu tüketicilerin aile ve arkadaşlarıyla birlikte yaşaması heyecan verici bir deneyim haline getireceğiz” dedi.

Marco Reus da görüşlerini şu şekilde dile getiriyor: “TCL ile birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle içinde bulunduğumuz belirsiz zamanlarda TCL gibi güçlü bir şirketle yan yana olmak ve her şeye rağmen spor ruhunu ve pozitif enerjiyi birlikte yaymak benim için çok önemli.”

PUBG FPS arttırma nasıl yapılır?