TCL devrim niteliğinde bir ekran atılımı gerçekleştirdi

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 10:00 am - Güncelleme: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 2:46 pm

 TCL’nin CSOT Departmanı akıllı telefonlar için ultra ince aktif yüksek gizlilik ekran teknolojisini başarıyla geliştirdi. Bu teknolojiyi her ne kadar Samsung gibi firmalar da geliştirse de firmanın geliştirdiği teknoloji şu an için en iyisi.

Geleneksel olarak, piyasada şu anda gördüğünüz gizlilik ekran koruyucuları, okuduğunuz gizli içeriğin çevredeki insanlardan korunmasını sağlamak için düşük kırılma yüksek yansıtıcı malzeme kullanır. Bununla birlikte, şu anda piyasadaki mevcut geleneksel gizlilik ekran koruyucularına ilişkin bir uyarı vardır; bu, ekranın görünürlüğünü yalnızca belirli açılarda ve bazı açılarda azaltır, içeriğin okunması zor olsa da çıplak gözle hala okunabilir olması.

 

TCl

Bunun nedeni, şu anda gizlilik ekran koruyucunuzun içinde doğal bir elektronik olmaması, yalnızca pasif bir teknoloji olmasıdır. Firma ekran koruyucu yerine ekranı değiştirerek aktif teknoloji ile sorunu çözmeyi hedefliyor. Şirket ekranın kendisini aktif bir yüksek gizlilik ekranı haline getirmeyi amaçlar.

Aktif mahremiyet ekranı, pasif mahremiyet ekran koruyucularına kıyasla daha iyi mahremiyet odaklı yansıtıcı açısal verimliliğe sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda ekran aktif teknolojiyi kullandığından, ekran gizlilik modlarını basit bir tıklama ile değiştirebilir.

 

TCL 13 inçlik dizüstü bilgisayar ekranının, dizüstü bilgisayarın yönünü veya görüş açısını değiştirmeden anında bir gizlilik ekranından normal bir ekrana değişebileceği şekilde gösterilen teknolojiyi göstermiştir.

Şu anda şirket, CSOT Display departmanının akıllı telefonlar için görüntüleme teknolojisini başarıyla geliştirdiğini gururla duyurdu. Şirket, mühendis ekibiyle ultra ince aktif yüksek gizlilik 6.58 inç akıllı telefon ekranı üretmeyi başarmış olmaktan gurur duyuyor.

 

Gizlilik modu açıkken 45 derecelik bir açıda, en yakındaki yan bakan, ekranın elektronik konfigürasyonu ve kimyasal özellikleri nedeniyle ekranınızı göremez, ekran, ekran ışığının yalnızca %1,12’sini yanlara geçirir. bakan. Panele sıkıştırılmış tüm teknolojiye rağmen, bu yüksek gizlilik aktif akıllı telefon ekranı, geleneksel akıllı telefonunuzun AMOLED ekranından yalnızca 0,1 mm daha kalındır.

Şirket, teknolojinin şu anda prototip test aşamasının sonunda olduğunu ve şirketin hazır olur olmaz bu yüksek gizlilik aktif ekranların üretimine çok yakında başlamak istediğini belirtiyor.

Microsoft Edge ücretsiz VPN hizmeti sunacak