TCDD Müdürü Alçınsu’dan İmamoğlu’na ‘torpil yapamıyoruz’ isyanı: ‘Gönül istiyor yani!’

Yayın tarihi: 26 Kasım 2020 Perşembe 8:50 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2020 Perşembe 9:16 pm

İBB Başkanı İmamoğlu liderliğinde gerçekleştirilen UKOME toplantısında, TCDD İstanbul Bölge Müdürü Veysi Alçınsu “Ailem Marmaray’a ücretsiz binemiyor” diyerek “isyan” etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen UKOME toplantısında ilginç anlar yaşandı.

Yeniçağ Gazetesi’nin aktardıklarına göre; TCDD İstanbul Bölge Müdürü Veysi Alçınsu, “Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray’a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef. Gönül ister yani” diyerek aile fertlerinin Marmaray’a ücretsiz binemediğini söyledi ve bu durumun yeniden değerlendirilmesi gerektiğini temenni etti.

Alçınsu’nun sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ekrem İmamoğlu ise, “E yani? Ücretsiz mi geçireceksin bir de anlamadım sayın müdürüm” diyerek tepki verdi.

Toplantıda yaşananlar sosyal medyada da geniş yankı uyandırırken, “Veysi Alçınsu kimdir?” sorusu Google’da en çok aratılan kelimeler oldu.

“ŞEFFAFLIK GEREKÇE GÖSTERİLEREK TOPLANTILARIN YAYIMLANMASINA RIZAM YOK”

TCDD 1.Bölge Müdürü Necmettin Acer, İBB’nin toplantılarının kaydı alınması ve internetten canlı yayınlanmasının kişisel hakları ihlal ettiğini belirterek, rızası olmadığını belirtti.

İBB Başkanı İmamoğlu ise cevaben, “Toplantıların yayımlanmasından kurumlarınız şikayetçiyse bunu bize bildirsinler, siz kişisel olarak rahatsız oluyorsanız toplantıyı terk edebilirsiniz” dedi.

İşte o anlar;