Dünyaca ünlü ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in başkanlık adaylığını desteklediğini duyurdu. Swift, Harris'i 'sakin ve yetenekli bir lider' olarak nitelendirerek destekledi.

ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, Kamala Harris'e desteğini açıkladı.

Instagram'da 283 milyondan fazla takipçisine seslenen Swift, "2024 Başkanlık Seçimleri'nde Kamala Harris ve Tim Walz için oy kullanacağım" dedi. Swift, Harris'i destekleme nedenini şu sözlerle açıkladı:

"KAOSTAN UZAK BİR GELECEK..."

"Kamala Harris, benim önem verdiğim haklar ve davalar için savaşan bir lider. Sakin bir liderlik ile kaostan uzak bir geleceğe ulaşabileceğimize inanıyorum."

Swift, Harris'in Minnesota Valisi Tim Walz'ı yardımcısı olarak seçmesini de takdirle karşıladı. Walz'ı 'LGBTQ+ hakları, tüp bebek tedavisi ve kadınların bedenlerini kontrol etme hakkı konularında uzun yıllardır mücadele eden biri' olarak tanımladı.

Swift, "Araştırmamı yaptım ve kararımı verdim," diyerek seçmenlere kendi araştırmalarını yapmaları ve oy kullanmadan önce kayıt olmalarını hatırlattı. İlk kez oy kullanacaklara yönelik olarak erken oy kullanmanın daha kolay olduğunu belirtti ve kayıt ile erken oy kullanma tarihleri hakkında bilgileri hikayesinde paylaşacağını duyurdu.

KEDİ KADINI GÖNDERMESİ

Swift, paylaşımını "Çocuksuz Kedi Kadını" ifadesiyle imzaladı. Bu terim, Trump'ın yardımcısı Senatör JD Vance tarafından çocuk sahibi olmayan kadınlar için kullanılan bir tanımlamaya atıfta bulunuyor.

Swift, gönderisinde kedisi Benjamin Button ile bir fotoğraf da paylaştı.

AKP'li isim koca bir şehre domuz eti yedirmiş! KYK yurduna da hizmet vermiş AKP'li isim koca bir şehre domuz eti yedirmiş! KYK yurduna da hizmet vermiş

https://tele1.com.tr/ciaden-taylor-swift-aciklamasi-konserinde-binlerce-kisi-oldurulecekti-1129548/

Kaynak: TELE1