Tayland’da bir adam 4,5 metre uzunluğundaki kobrayı boynundan yakaladı

Yayın tarihi: 1 Şubat 2022 Salı 10:39 am - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 10:42 am

Tayland’da tek bir ısırığıyla öldürebilecek güce sahip olan 4,5 metre uzunluğunda ve 10 kilogram ağırlığındaki kobrayı çıplak elle kurtaran adamın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Tayland’da Sutee Naewhaad adındaki gönüllünün halka açık alanda fark edilen kral kobra yılanını boynundan yakalayıp kontrol etmeyi başardı. Naewhaad yılanı alandan çıkarmaya çalışırken kobra onun hareketlerinden ürküyor ve yakalanmadan önce başını kaldırarak onu uzaklaştırmaya çalışıyor.

Yerel basına göre olay, Tayland’ın güneyindeki Krabi eyaletinde meydana geldi. Kobranın bir palmiye plantasyonuna girdikten sonra bölgedeki sakinlerin dikkatini çektiği belirtildi. Ao Nang Bölge İdari Teşkilatı’nda çalışan Naewhaad yılanı boynundan yakalamayı başardıktan sonra onu yoldan çıkarmak için yaklaşık 20 dakika harcadı.

Naewhaad, kral kobranın muhtemelen eşini aradığını çünkü yakın zamanda yerlilerin başka bir kobrayı öldürdüğünü söyledi. Yıllarca yılan yakalama konusunda eğitim alan Naewhaad zehirli olabilecek yılanları kimsenin yakalamaya çalışmamasını söyledi. Kobranın zehri insanın sinir sistemini etkilediğinden tek bir kobra ısırığı kalbin durmasına neden olabilir.

Ünlü şarkıcıyı klip çekiminde yılan soktu