Taylan: Bu iktidarla masaya oturulmaz

Yayın tarihi: 8 Mart 2021 Pazartesi 1:36 pm - Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 1:57 pm

Zeynel Lüle’nin sunduğu Gerçeğin İzinde programına katılan TELE1 Genel Koordinatörü Murat Taylan, AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı’nın yeni anayasa ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Taylan, “Bu iktidarla masaya oturulmaz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fezlekelerle ilgili yaptığı açıklamaları değerlendiren TELE1 Genel Koordinatörü Murat Taylan, iktidarın hiç beklemediği mesafeli duruşu sergilediğini söyledi.

“MESAFELİ DURUŞ SERGİLENDİ”

Taylan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: “Geçtiğimiz haftanın gündemine baktığımızda en dikkat çekici çıkışlardan biri Meral Akşener’in çıkışıydı aslında. Önce Kemal Kılıçdaroğlu HDP  fezlekelerine dair mesaj verdi. Ardından da Meral Akşener’in ‘biz öyle elimizi bir talimatla kaldırıp bir talimatla indirmeyeceğiz bu dosyalara bakacağız’ dedi. O da iktidarın hiç beklemediği mesafeli duruşu sergiledi. Çünkü HDP adı anıldığı anda herkesin hizalanmasını ve sıraya girmesini istiyorlar.”

“ERKEKLER KARAR VERİYOR”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne ilişkin de konuşan Taylan, “Dünya emekçi kadınlar günü kadınların sosyal, siyasal, ekonomik hakları ve bu haklarla ilgili verdikleri mücadelenin yıl dönümü. TBMM’ye, valilere baktığımızda görüyoruz. Erkeklerin egemenliğinde, erkeklerin karar verdiği biçimde yönetilen ülkeler var. Türkiye’de bu ülkelerden biri.” dedi.