Tatilin adı değişti! Kiralık villalar büyük ilgi görüyor

Yayın tarihi: 3 Haziran 2020 Çarşamba 4:15 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2020 Salı 4:24 pm

Hayalini kurduğunuz tatil ne olursa olsun tam da aradığınız deneyim villa tatilinde sizi bekliyor. Akdeniz’den Ege’ye, Sapanca’ya kadar her bölgede bulunan yüzlerce farklı villa alternatifi ile unutulmaz bir tatil deneyimi için hazır olun.

Her şeyiyle kusursuz olan villalarda hayat boyu unutamayacağınız bir tatil deneyimi ile karşılaşacaksınız.

Villada tatil, tatilcinin istediği tatili tam anlamıyla yaşamasını hedefliyor. Her biri özel olarak tasarlanan ve yerinde kontrol edilerek listelenen villalarda sağlıklı ve huzurlu bir tatil geçirmeniz mümkün.

Hellovillam ile otel tatili anlayışı değişiyor

Hellovillam tatil anlayışlarınızı baştan aşağı değiştirmekte. Klasik bir otel tatilinden çok uzakta, sadece siz ve sevdikleriniz ile birlikte özel bir villada konaklamak bambaşka bir deneyim.

Kiralık villa tatilinde programınız asla başkası tarafından hazırlanmıyor. Otellerin aksine yemek kuyruğuna girmenize, belli saatler ile sınırlandırılmış havuzda sıkışık bir ortamda tatil yapmanıza gerek kalmıyor.

Kiralık villalarda her şey tamamen size ait. İster güne başlarken kendinizi havuza bırakabilir isterseniz gece vakti yıldızların altında yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. Tam anlamıyla size özel olan bir tatil deneyimi düşlüyorsanız hayalinizdeki tatil Hellovillam’da sizi bekliyor olacak.

Güne istediğiniz saatte başlayacağınız, kuş sesleriyle uyanacağınız ve huzur bulacağınız bu deneyimden bambaşka biri olarak, dinlenmiş şekilde döneceksiniz.

Hellovillam’da yer alan kiralık villaları görüntülemek için tıklayın >

Farklı ihtiyaçlara uygun villa seçenekleri

Hellovillam’da tüm ihtiyaçlarınıza ve düşlediğiniz tatile uygun bir villa bulmanız mümkün. Size özel pek çok seçeneğe sahip olan villalarda iki kişiden onlarca kişiye kadar kapasiteye sahip alternatiflere rastlayabilirsiniz.

Villanızın içinde olacak özellikleri de yine siz belirleyeceksiniz. Tatiliniz sırasında jakuzi keyfi yapmak istiyorsanız jakuzili bir villada kalabilir, isterseniz sadece size özel bir saunası veya buhar odası bulunan lüks villaları tercih edebilirsiniz.

Tatilden beklentiniz ne olursa olsun ona uygun bir alternatif sunan Hellovillam’da gerçek anlamda düşlediğiniz villalarla karşılaşacaksınız.

Gizlilik hassasiyetine özel muhafazakar villalar

Hellovillam’da tüm villalar özel yüzme havuzlu olsa da bazıları muhafazakar ve gizlilik konusunda hassas olan misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla korunaklı olarak inşa ediliyor. Dışarıdan asla görünmeyen bu bölümlerde gönül rahatlığıyla havuz keyfi yapılabiliyor.

Balayı çiftleri ve muhafazakar tatilciler tarafından sıkça tercih edilen korunaklı villalarda havuz çevresi de yine aynı şekilde dışarıdan görünmüyor. Hellovillam güvencesi ile tatil yaparken, güneşin ve havuzun tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

Hellovillam’da yer alan tüm villalar saha ekipleri tarafından yerinde inceleniyor. Özelliklerinde ne yazıyorsa, fotoğraflarında nasıl bir villa görüyorsanız onunla karşılaşacaksınız. Özellikle korunaklı havuzu olan villalarda bu özellik doğrulanmadığı sürece listelenmiyor. Saha ekipleri belirli aralıklarla tüm villalarda gereken kontrolleri gerçekleştirerek sorunsuz bir tatil geçirmenizi garanti ediyor.

Evcil hayvanlarınızı da unutmayın

Hellovillam’da evcil hayvanları ile birlikte tatil yapmak isteyen misafirler için alternatif villalar da mevcut. Pati dostu olan bu villalarda dört ayaklı dostlarınız ile birlikte tatil geçirebilirsiniz.

Yüzlerce farklı villa seçeneği arasından tam olarak düşlediğiniz villayı bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Her biri farklı özellikte olan bu villalarda, evcil hayvan dostu olarak listelenen seçeneklerde dostlarınızı geride bırakmadan keyifli bir tatile çıkmak mümkün.

Yeni nesil tatil anlayışını yılların tecrübesi ile misafirlerine sunan Hellovillam’da nasıl bir tatil düşlüyorsanız tam olarak öyle bir deneyim yaşayacaksınız.

Hellovillam’da sağlığınız “Süper temizlik” ile Güvende!

Hellovillam’da tüm villalar her misafirden sonra en ince detayına kadar temizleniyor. Bu temizlik hizmeti sırasında havuz ve diğer alanlarda da gereken çalışmalar yapılıyor.

“Süper temizlik” hizmeti sunulan villalarda ise misafirlerin sıkça temas ettiği “yüksek temas alanları” dezenfekte edilerek arındırılıyor. Her türlü bakteri ve virüsü yok edecek şekilde temizlenen bu alanlar ile villanızda güvenli bir tatil geçirmeniz mümkün kılınıyor.

Sağlığınızı ve hassasiyetlerinizi garanti altına alan Hellovillam size ve sevdiklerinize huzurlu bir tatil yaşatmak için gereken her şeyi yapmakta.

Tarihi ve doğayı özgürce keşfedebilirsiniz

Tatiliniz sırasında tek bir yere tıkılı kalmadan doğayı ve tarihi doya doya keşfetmek istiyorsanız bu ancak villa tatili ile mümkün olabilir.

Konaklayacağınız coğrafyada ilginizi çeken tarihi eserlere özgürce gidebilir, dilediğiniz her an çevredeki antik kentleri keşfederek tatil yaptığınız bölgeyi çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Kiralık villa tatili sırasında tüm programınızı kendiniz yapacağınız için asla başkasına uymak zorunda değilsiniz. Bağımsız ve özgür bir şekilde, canınız neyi istiyorsa onu yaparak tatilinizi geçireceksiniz.

Doğa içerisinde yer alan villalar, Türkiye’nin saklı cennetlerini yeniden keşfetmenizi sağlayacak. Villanızdan dışarı adımınızı attığınız andan itibaren sizi saran atmosfer ruhunuzu dinlendirecek.

Hellovillam garantisi ile sorunsuz bir villa tatili

Sektör lideri Hellovillam’ın tecrübesi ve uygun fiyatları ile sorunsuz bir villa tatili için hazır olun.

Her biri yerinde incelenen ve doğrulandıktan sonra listelenen villalarda tam olarak talep ettiğiniz tatil ile karşılaşacaksınız. Hiçbir sürpriz ücret ile karşılaşmadan, Hellovillam güvencesi ile uygun fiyatlı villa tatili yapabilmeniz mümkün.

Tam müşteri memnuniyetini hedefleyen Hellovillam’da size özel bir tatil danışmanı da tüm sorularınızı yanıtlamak için bir telefon uzağınızda olacak. Hellovillam güvencesi ile tatil yaparken her türlü sorunuz anında yanıtlanıp, sorunsuz bir tatil geçirmeniz için gereken her şey yerine getirilecek.

Hellovillam’da, size özel bir tatil deneyimi ile beklentilerinizi baştan aşağı değiştirmeye hazır olun!