Tartıştığı sürücünün kafasına ayakkabıyla vurdu

Yayın tarihi: 12 Ekim 2023 Perşembe 3:05 pm - Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe 3:23 pm

İstanbul Levent’te Banu Sönmez kendi aracına çarptığı gerekçesiyle başka bir kadın sürücüyü uyardı. Uyarılan kadın sürücü yol ortasında Banu Sönmez’i darbetti.

İstanbul Beşiktaş Levent’te çocuğuyla birlikte arabasında seyahat eden Banu Sönmez, başka bir aracın kendi sağından geçerken sürtündüğünü düşünerek otomobilinden indi. Diğer araçtaki kadın sürücüyü uyaran Banu Sönmez, “Dikkat edin, arabama çarpıyordunuz, ayrıca bu kadar insan trafikte araçlarıyla bekliyor, uyanıklık yapıp sağdan trafik kurallarını ihlal ederek araya girmeye çalışıyorsunuz” dedi.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığına göre uyardığı kadın sürücünün hakaret ve küfür dolu cevaplarının ardından otomobiline dönen Banu Sönmez, aracıyla ilerlemeye çalıştığı sırada diğer kadın sürücünün saldırısına uğradı.

Saldırgan sürücü açık kalan camdan Banu Sönmez’e yumrukla saldırırken kapının açılmasıyla Sönmez’i aracın içine sıkıştırdı. Sönmez’in tekme atarak uzaklaştırmaya çalıştığı sırada Sönmez’in ayağındaki spor ayakkabıyı çıkaran saldırgan sürücü ayakkabıyla Sönmez’e vurmaya devam etti.

Çevrede bulunan diğer sürücüler güçlükle araya girerek kavgayı sonlandırdı.

“YANIMDA ÇOCUĞUM VARKEN…”

Banu Sönmez yaşadığı saldırıyı şu şekilde anlattı:

“Ben bugün çocuğumu alıp okuldan eve dönerken bir kadın maganda tarafından darp edildim. Gültepe’de yol göçtüğü için çok trafik vardı. O sırada alt geçitten giderken sağdan gelen bir kadın sürücü, benim arabama sürtüyordu. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Herkes bekliyorsa siz de beklemelisin dedim. Bana küfür ve hakaret etti. Trafik açıldığında ben seyir halindeyken o kadın, hiç beklemediğim bir anda camımdan bana yumruk attı. Dakikalarca darp edildim. Kadın beni kapıya sıkıştırdı. Çocuğum ayrı ben ayrı korktum. Kendi yaptığı suç olmasına rağmen benim evladımın yanında darp ediyor. Bana hiç kendimi savunma şansı vermedi. Çok büyük korku yaşadık. 112’yi arayıp şikayetimi belirttim. Karakola da gittim ve sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bu kadının psikolojisi bozuk. Bana bu şekilde davranamaz ve darp edemez. Yanında çocuğu varken ve en savunmasız anında bu anları yaşatamaz. Ben ameliyatlıyım. Ellerimde hâlâ onun tırnak izleri var. Arabamın içinde darp edildim. Sonuna kadar şikayetçiyim. Cezasını çekmeli.”

Trafik magandası kadın sürücünün önünü keserek arabasına saldırdı