Tartıştığı kardeşi tarafından zıpkınla vuruldu

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2022 Salı 11:12 am - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 11:12 am

İstanbul’da kardeşler arasında çıkan tartışmada iddiaya göre Rıdvan Direk tartıştığı abisini zıpkın ve bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Sırtına zıpkın saplanan Metin Direk’in tedavisi içinse önce itfaiye sonra da sağlık ekipleri müdahale etti.

Avcılar Cihangir Mahallesi Uğur Mumcu Parkı yakınlarında meydana gelen olayda Üzengi Sokak’tan yaralı olarak gelen Metin Direk’in sırtına yaklaşık 70 santimetre uzunluğunda zıpkın saplandığını gören çevre sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

Yaralı Metin Direk’in sırtındaki zıpkını gören sağlık ekipleri ise yaralıya müdahale edebilmek için itfaiye ekibinden yardım istedi. Gelen itfaiye ekibi, ambulansa alınan yaralının sırtındaki zıpkını keserek çıkardı.

Yaralı Metin Direk, polise verdiği bilgide, kardeşi Rıdvan Direk ile tartıştıklarını, tartışmanın ardından kendisini zıpkın ve bıçak darbeleri ile yaralayarak kaçtığını anlattı. Polis bölgede bir süre kesici alet aradıktan sonra saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen kardeşi aramaya başladı. Yaralı ağabey, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Bank Asya’dan kredi alan Rasim Ozan Kütahyalı’ya Ali Koç’tan ayar: Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alma