Tartıştığı adamı 12. kattan aşağı attı

Yayın tarihi: 7 Mart 2021 Pazar 2:16 pm - Güncelleme: 7 Mart 2021 Pazar 3:56 pm

Şişli’de bir ticaret merkezinde Ç.N. ile İlyas Demirci arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ç.N., Demirci’yi 12. kattan aşağı attı. Şans eseri 11’inci kata düşen Demirci, yaralandı.

Şişli’de bulunan bir ticaret merkezinin 12. katında İlyas Demirci ile 21 yaşındaki Ç.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ç.B., Demirci’yi 12. kattan aşağı attı. Şans eseri 11’inci kata düşen Demirci, hastaneye kaldırıldı. Yaralı adamın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.

İkili arasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarında şüphelinin Demirci’yle konuşurken bir anda saldırması ve ikilinin arsındaki arbede anlar yer aldı. Şüphelinin daha sonra Demirci’yi demir korkuluklardan aşağıya ittiği ve soğuk kanlı hareketlerle olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

İlyas Demirci kendisini aşağı atan şüpheliden şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ç.B. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.