Tarsus Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Yayın tarihi: 3 Haziran 2021 Perşembe 1:00 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 1:00 pm

Tarsus Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan çalışma alanlarını ziyaret ederek yol yapım ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Tarsus Belediyesi, yolları deforme olmuş mahallelerin sokaklarında asfaltlama, gereken yerlerde yama, kaldırım düzenleme ve bordür yenileme çalışmalarını, belirlenen plan ve program dâhilinde aralıksız olarak devam ettiriyor.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahada yaptıkları incelemelerin ardından, mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde ve halkın talepleri doğrultusunda, ilçe sakinlerinin ulaşım konforu ile birlikte araç sürüş kolaylığının sağlanması adına çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezi, kırsal bölgeler ayrımı yapmadan şehrin yollarında halkın yaşamını kolaylaştırıcı hizmetleri kesintisiz olarak sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt sezonu boyunca asfalt serme, asfalt yama, soğuk asfalt, yol açma ve düzenlemenin yanı sıra kaldırım düzenleme, bordür yenileme çalışmalarını da devam ettirecekler. Çalışmalara hız kazandıracak güçlendirilmiş araç, gereç ve ekipmanla mahallelere çıkarma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfaltın temin edilmesinin ardından yoğun çalışma temposu içinde faaliyetlerini sürdürüyorlar.

Pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaların genişletildiği tam kapanma sürecini fırsata çevirip yol bakım ve onarım çalışmalarında hayli yol kat eden ekipler, Anıt Mahallesinde daha önce asfaltlamaya hazır hale getirdikleri sokakları sıcak asfalt ile kaplayıp yolları daha düzgün hale getiriyorlar.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin ön planda tutulduğu yol düzenleme çalışmalarının aralıksız olarak süreceğini bildirerek ekiplere kolaylıklar diledi.