Tarkan’a FETÖ’cü diyen Akit yazarının FETÖ arşivi patladı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 12:08 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 12:11 pm

Megastar Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısını FETÖ lideri Fethullah Gülen’in bulunduğu Pensilvanya’da yazdığını iddia eden Akit gazetesinin Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı’nın FETÖ arşivi patladı. Yakışıklının FETÖ liderine yönelik iletileri ortaya çıktı.

Türkiye’nin gündemine oturan ‘Geççek’ şarkısını yayınlayan Tarkan’ı FETÖ ile ilişkilendiren Hacı Yakışıklı’nın arşivi patladı. Yakışıklı’nın FETÖ lideri Gülen’den “Sayın Fethullah Gülen” ifadeleriyle bahsettiği ve Zaman gazetesinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

“PLAKET ALMIŞ VERMİŞ BAKANLAR UTANMADAN BAŞKALARINA LAF EDİYOR”

Hacı Yakışıklı, Tarkan’ı hedef göstererek ‘Geççek’ isimli şarkının FETÖ lideri Gülen’in bulunduğu Pensilvanya’da yazdığını öne sürdü. Yakışıklı’nın “Pensilvanya’dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!” ifadeleriyle yaptığı paylaşım tepki topladı. Yakışıklı’nın iletisine bir takipçisi “Biraz yaratıcı olun, baydınız artık. Plaket almış vermiş bakanlar var adam utanmadan başkalarına laf ediyor: İktidara 2 çift lafı yok. Çaresizlik… Ellerinde başka argüman kalmamış, yazık” sözleriyle tepki gösterdi.

Tarkan’dan ‘Geççek’ şarkısı

ARŞİVİ ORTAYA ÇIKTI

Yakışıklı’ya tepki gösteren yurttaşlar Yakışıklı’nın geçmişte FETÖ ve lideriyle ilgili yazdıklarının ekran görüntülerini de paylaştı. Yakışıklı’nın geçmişte FETÖ elebeşına yönelik “Eskiden muhterem hocaefendi derdiniz. Ne oldu da Gülen oldu? Siz anladınız da işinize gelmiyor” yazdığı iletisinin ekran görüntüsü kısa sürede Twitter’ın en çok paylaşılanları arasında yer aldı.

Yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Cem Yılmaz: Türkiye’de bu işlerin arkasında kim var dersen, ben, Tarkan, Athena Gökhan