Tarım Kredi Kooperatifi’nde indirim fiyaskosu

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 4:24 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 4:38 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başta et, süt, un ve ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim uygulanacağını söyledi. Bugün, marketlere giden vatandaşlar pek çok üründe sözü geçen indirimi göremedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki yüksek fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başta et, süt, un ve ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim yapılacağını açıklamıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise indirim için “Bizler, vatandaşımızın maruz kaldığı gıda enflasyonuyla etkin şekilde mücadele etme konusunda kesin kararlıyız” diyerek indirimin bugün yapılacağını duyurmuştu.

Açıklamaların ardından vatandaşlar Tarım Kredi Kopperatifi marketlerine koştu ancak beklediğini bulamadı. Birçok üründe değişim olmadığını gören vatandaşlar TELE1 mikrofonuna konuştu.

“DİĞER MARKETLERDEN DAHA KAZIK”

Kooperatifi marketinde indirimli ürün almaya giden vatandaşlar “Hiçbir indirim yok” diyerek isyan etti.

İndirim haberini duyup markete gelen vatandaşlardan biri, “Ne indirimi? Kandırıyorlar milleti. Diğer marketlerden daha kazık” diye tepki gösterdi.

Başka bir vatandaş ise “Et yine 125 TL, yağ 189 TL. Öyle bir indirim yok. Elimiz boş çıktık.” dedi.

Seçim yatırımları peş peşe geliyor! Tarım Kredi Marketleri’nde indirim yapılacak ürünler ve tarihi açıklandı