Tarım Kooperatifi’nden aldığı un taş çıktı! ‘Tövbe reisin dediği yerden valla almam’

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 6:04 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 6:04 pm

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifi’ne giden bir yurttaş, aldığı unun topak topak olduğunu gördü. İsyan eden vatandaş, “Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait bir marketten alışveriş yapan yurttaşı paylaştı. Öztunç görüntüleri, “Elbistanlı hemşerim Mustafa Bey, Erdoğan’ın önerisine uymuş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapmış. Ne mi olmuş? İzleyin görün. ‘Güleriz ağlanacak halimize’ dedirtecek bir video” ifadeleriyle paylaştı.

Tarım Kredi Kooperatifi’nde bugün de fiyatlar değişmedi

TOPAK ÇIKTI

Videoda Elbistanlı yurttaş, marketten aldığı iki paket undan birini açarak unun topak topak olduğunu gösterdi. Yurttaş, içindeki unun sertleştiği anlaşılan diğer paket için ise “Bu da takoz” dedi. Elbistanlı yurttaş, “Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Tarım ve Kredi Kooperatifi’nden gittim, ucuz diye, hani reisim diyorsun ya ‘şu kadar ucuz, şöyle ucuz’, evet reisim, ben de gittim, alalım dedik” dedi.

“TÖVBE BİR DAHA REİSİN DEDİĞİ YERDEN ALMAM”

Yurttaş, aldığı üründen memnun olmadığını ifade ederek, “Bakın, kooperatif malıymış. Bu un. Şu da takoz. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” diye konuştu.