“Taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir Beşiktaş geliyor”

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 1:45 pm - Güncelleme: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 1:46 pm

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ siyah beyazlı takımın Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Kocadağ, “Lig için bizi umutlandıran, taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir Beşiktaş geliyor” dedi.

Yeni Sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Avusturya kampını bu sabah Bad Haring bölgesinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Avusturya’da AA muhabirine açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah beyazlı takımın transfer gündeminde yer alan Emrecan Uzunhan, Emirhan Topçu’nun yanı sıra başka isimlerle de görüştüklerini söyledi.

Kocadağ, “Yeni transferler uyum sağlamış durumda. Takımın uyumunu çok iyi buldum. Lig için bizi umutlandıran, taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir Beşiktaş geliyor. Hocanın inandığı bir sistem var. Teknik ekibin bu kampta taktiksel anlamda üzerinde durduğu bir sistem var. Oyuncu grubu da buna inanacak. Hoca teknik anlamda bu işin kaptanı, dümeninde olan kişi. Futbolcularımızın onun vereceği taktiği en iyi şekilde sahaya yansıtmaları gerekiyor. Ben de inanıyorum bu taktiğe” diye konuştu.

Avusturya kamp çalışmalarını tamamlayan siyah-beyazlılar, bugün TSİ 15.00’te özel bir uçakla İstanbul’a dönecek.

Cenk Tosun’dan sezonunun ilk golü: Beşiktaş Mainz’ı mağlup etti