Tanyeli acı tesadüfü anlatırken gözyaşlarına boğuldu

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 4:31 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 4:31 pm

Kanser ile mücadele eden Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile evliliklerinin 11. yılını kutlamak üzere yakın dostlarının da katıldığı bir parti düzenledi. Tanyeli, İlker Sünnili’nin eski eşini kanserden kaybettiğini söyledi.

Sanatçı Tanyeli’nin pankreas kanseriyle mücadelesi devam ediyor. Kemoterapi tedavisi süren Tanyeli ve eşi 11. yılını kutlamak için evlerinde bir parti verdi.

Tanyeli, eşinin kendisini bir an bile yalnız bırakmadığını söyleyerek acı bir olayı anlattı. Tanyeli, İlker Sünnili’nin eski eşini kanserden kaybettiğini gözyaşları içinde anlattı.

“GİT KENDİ HAYATINI KUR DEDİM”

Tanyeli, yaşadıkları zorlu süreç ile ilgili şöyle konuştu: “Bizim için çok güzel bir gün. 1.5 yıldır çok zorlu bir mücadeleden geçiyoruz. Ben ona 2 veya 3 kere de ‘Git’ dedim. Çünkü bu süreci yaşayan için çok zor. Hayatımda ilk defa kendimi düşünür oldum, çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreci yaşayan kadar yaşayanın yanında olmak da çok, çok ağır bir süreç. Çünkü katlanmak çok zor. Fiziksel olarak değişiyoruz ve bazen ruh hali olarak değişiklikler yaşıyoruz. Bu süreçte birkaç kez eşime dedim ki ‘Git kendine bak, kendi hayatını kur. Ben kendime katlanamıyorum başkasının bana katlanması daha zor.  Ama gitmedi, o eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam bu süreci benimle de yaşıyor ama yine de bırakmadı beni. Gitmedi bir yere. Onun için çok zor ama ben güçlüyüm, Allah’ın izniyle atlatacağım.”

“YAPMAM GEREKEN NEYSE ONU YAPIYORUM”

Eşinin açıklamalarına duygulanan İlker Sünnili de “11 yılda harika zamanlarımız oldu. Zor zamanlarımız oldu, harika zamanlarımız oldu. Koşturduğumuz anlar oldu ama bir şekilde hayat devam ediyor. Şu anki hayatımız Allah’a şükür güzel ama çok daha güzel olacak. Zor bir süreç atlatıyoruz bu günler de geçecek. En önemli şey sabır, sabırlı olmak zorundasınız. Korkular ister istemez oluyor ama Rabbim yol gösteriyor. Hastanede hiç tanımadığımız insanlar geldiler şifa için kendi yöntemlerini uyguladılar, okumaya gelenler oldu hiç tanımadıklarımız geldi. ‘Ben yurt dışından Tanyeli için geldim’ diyenler oldu. Okunmuş sular geldi bir çok şey geldi. Biz birbirimize karşı gerçek sevgiyi bulmuş insanlarız. Ben kendi karakterime göre ve kendi adıma göre yapmam gereken neyse onu yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Kanser tedavisi gören Tanyeli’nin eşinin eski eşi de kanserden ölmüş.

 

Kansere yakalanan Tanyeli’den sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Kaynak: TELE1