Tanju Özcan’dan savunma! “Mağdur benim”

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 8:38 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2022 Perşembe 7:44 am

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP’li kadın belediye meclisi üyesi Hacer Çınar’a yönelik tepki çeken sözleriyle ilgili kendini savundu. Özcan mağdurun kendisi olduğunu belirterek, “Arkadaşlar ben olayın mağduruyum. Bir de çıkmış bazıları özür dile diyor. Ne özür dileyeceğim. Özür dilenecek bir şey yapmadım ben. Başta Ömer Çelik ve AK Parti Milletvekili Arzu Aydın olmak üzere, AK Parti’nin siyasi temsilcileri olmak üzere onlardan özür bekliyorum” diye konuştu.

Tanju Özcan hakkında ‘önleyici tedbir’ kararı alındı

AKP’li meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik “Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor” diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mağdurun kendisi olduğunu savundu.

“EŞİM GELMİŞ KORKUDAN”

Tanju Özcan, “Ben mağduruyum olayın diyorum. Eşim gelmiş korkudan” diyerek salonda bulunan eşine döndü ve “Bir şey olmaz hanım, korkma. Biz kurda kuşa kendimizi yem etmek istemeyiz merak etme.” dedi. Özcan konuşmasına şöyle devam etti:

“Ben hayatım boyunca kadınlara saygısızlık yapmadım. Geçen sefer bir olayı anlattım. Bundan dolayı yanlış anlaşılmaya açık diyerek amasız ve fakatsız özür diledim. Ama bu olayda özür dilenecek olan kişi benim”

Tanju Özcan hakkında ‘önleyici tedbir’ kararı alındı

NE OLMUŞTU?

CHP’li Tanju Özcan, 16 Mayıs’ta gerçekleştirilen belediye meclis toplantısı sırasında AKP sıralarında oturan meclis üyesi Hacer Çınar’a, “Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor” dedi. Tepki çeken sözlerin ardından Özcan sosyal medya hesabından, söz konusu konuşmayı paylaşıp, “Görüyorsunuz ben orada sadece iffetimi korumaya çalışıyorum” diye açıklama yaptı. Başkan Özcan’ın bu paylaşımı da tepki çekti.

Ömer Çelik: Tanju Özcan’ın ahlaksız ve çirkin ifadelerini lanetliyoruz