Tanju Özcan’dan partisine yanıt

Yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Cuma 11:50 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2021 Cuma 11:51 pm

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir kadınla ilgili tepki çeken ifadeleri sonrası partisinden gelen “Bu ifadeler kabul edilemez” yanıtı sonrası açıklama yaptı. Özcan, “Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim” dedi.

Armağan Çağlayan’ın YouTube programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, anlattığı bir anıyla tepki toplamıştı.

CHP MYK’da Tanju Özcan tartışılacak

“Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?” diyen kadın hakkında Özcan “‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi konuya böyle girince çevredekiler gülüyor” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’DEN “DURUMUNU DEĞERLENDİRECEĞİZ” AÇIKLAMASI

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, “Sayın Özcan’ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan’ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor” dedi.

“HAYIRLISI NEYSE O OLSUN”

Daha önce sığınmacılarla ilgili çıkışlarıyla da gündem olan Özcan, Twitter hesabından “Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir!” ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan’ın yabancıların faydalandığı bazı hizmetlere zam önergesi kabul edildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan AKP’li üyelere çay fırlattı