Tanju Özcan’dan partisine uyarı

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 10:08 am - Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 10:08 am

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisine bazı uyarılarda bulunmak istediğini belirterek “Sakın ha yanlış bir adayla çıkmayın. Öyle Ekmeleddin İhsanoğlu, Abdullah Gül gibi” dedi.

Ayrımcı ifadeleriyle sık sık gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen ‘uyarı’ cezasını kabul ettiğini, kendisinin de partisine bazı uyarıları olduğunu belirtti. Özcan şunları söyledi:

“Ama ben de bu vesile ile kendi partimi uyarmak istiyorum. O da benim hakkım. Sayın Akşener, ‘Aday değilim’ demek suretiyle adayı belirleme noktasında Millet İttifakı’nın büyük ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi’ne yol açmış oldu. Şimdi ülkeyi bu hale getiren, insanların yatağa aç girmesini sağlayan, birkaç kişiyi zengin eden bu hükümeti artık sandıkta yenemezsek, burada hiçbirimizin sokağa çıkacak yüzü kalmaz. Bu birinci uyarım. İkinci uyarım beni uyaranlara. Sakın ha yanlış bir adayla çıkmayın. Öyle Ekmeleddin İhsanoğlu, Abdullah Gül gibi. Milletin sevgisini kazanamamış, milletin gönlünde taht kuramamış yanlış adamlarla seçime girmeyin. Ha girerseniz de ?Bu Tanju Özcan nereden çıktı kardeşim? demeyin.”

Tanju Özcan, Meclis toplantısında ampul patlattı!