Tanju Özcan’dan kendisine “hesap vakti geldi” diyen AKP’li başkana hodri meydan!

Yayın tarihi: 21 Ekim 2023 Cumartesi 9:38 am - Güncelleme: 21 Ekim 2023 Cumartesi 9:38 am

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi için “Hesap vakti geldi” diyen AKP İl Başkanı Hakkı Suat Güner’e “hodri meydan” diyerek yanıt verdi.

AKP Bolu İl Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çeşitli noktalarda usulsüzlükler yaptığını öne sürdü.

AKP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İl Başkanı Hakkı Suat Güner ve arkadaşlarının Tanju Özcan hakkındaki raporları inceleyen fotoğrafları paylaşılarak, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı! Başkan Yardımcılıkları usulsüz, Müdür atamaları ile haksız menfaat sağlandı, İhalelerden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi, Onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi, Bolu bu utançtan kurtulacak!” ifadelerine yer verildi.

TANJU ÖZCAN YANIT VERDİ

Özcan ise bu paylaşıma “hodri meydan” diyerek yanıt verdi.

Tanju Özcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AKP’nin atanmış Bolu İl Başkanı “ Hesap vakti geldi” demiş…Hodri meydan benim dokunulmazlığım yok, FETÖ’den kalan alışkanlıklarınızı sürdürüyorsun, kaybeden İl Başkanı olarak utanmadan iftiralara devam…bana gelmeden sana gelmiş müfettiş raporları, orda para yemişsin diyen yok!Rüşvet almışsın diyen yok! Uyduruk iftiralar..Danıştay’dan döner..Ama AKP’li arkadaşlarını da iftira sürecine dahil etmişsin. ileri zekalı hurdacı” ifadeleri yer aldı.

CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan’dan Özgür Özel’e destek