Tanju Özcan: Seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 8:15 am

“Gönlümden geçen bağımsız belediye başkanı olmak” diyen CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçimi kazanmaması halinde siyaseti bırakacağını söyledi.

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. İhraç süreciyle ilgili konuşan Özcan, CHP’ye geri dönmek için hukuki yollara başvurduğunu aktardı.

‘İMAMOĞLU’NUN KAZANMA ŞANSI YOK’

Özcan “İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Benim Ekrem Bey ile özel bir dostluğum yok. İmamoğlu’na da gittim ‘halk sizi umut olarak görüyor’ dedim. Siz benim babamın oğlu değilsiniz. Ben ‘yürüyüş yapacağım’ dedim, çok fazla bir yorum yapmadı. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul’da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP’nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz” dedi.

‘KAZANAMAZSAM BIRAKACAĞIM’

Gönlümden geçen Bolu’da bağımsız belediye başkanı olmak. Bir partiyle veya bağımsız seçime girip kazanamazsam siyaseti bırakacağım.”

Tanju Özcan: İmamoğlu’nun söylediklerini bir tek ben mi anlamıyorum?

CHP’li Sarıbal’dan iki büyükşehir için ‘İYİ Parti yüzünden kaybettik’ iddiası!

AB-Türkiye arasında 781 milyon euroluk sığınmacı sözleşmesi

OVP’deki hesap tutarsa maaşlar ve emekli zammı ne olur?

Kademeli emeklilik bekleyenlere OVP’den kötü haber