Tanju Özcan, CHP önüne koltuk fırlattı! “Kılıçdaroğlu al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev”

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 1:36 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 1:36 pm

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden sonra CHP içinde başlayan “değişim” tartışmaları devam ediyor. Bolu’dan ‘Adalet ve Değişim Yürüyüşü’ne başlayan Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’nin önünde kendine destek vermek için gelen vatandaşlara seslendi. Konuşmasının ardından CHP önüne koltuk fırlatan Özcan, “Kılıçdaroğlu al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev” dedi.

Genel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde başlayan “değişim” tartışmaları devam ediyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu’dan Ankara’ya ‘Adalet ve Değişim Yürüyüşü’ başlattı. Özcan yürüyüşünün 10’uncu gününde Ankara’da CHP Genel Merkezi’nin önünde kendine destek vermek için gelen vatandaşlara seslendi. Özcan, konuşmasının ardından otobüsün üzerinden CHP Genel Merkezi önüne beraberinde getirdiği bir koltuğu fırlattı.

“KOLTUK MERAKLISI BAY KEMAL’İ GÖNDERMENİN ZAMANI GELDİ”

Özcan, “Artık millet muhalefetten bile umudunu kesmiş durumda. O yüzden bu koltuk meraklısı Bay Kemal’i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev” dedi.

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’e şikayet etti