Talisca’dan Şenol Güneş’e yalanlama

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2023 Salı 8:04 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2023 Salı 8:04 pm

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Talisca ile görüntülü konuştuğunu ve oyuncunun, “Özledim, dönmek istiyorum” dediğini söylemişti. Talisca, Güneş’i yalanladı.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr’da forma giyen Anderson Talisca, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in açıklamalarıyla ilgili konuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Güneş’in sözlerini yalanladı.

ŞENOL GÜNEŞ: TÜRKİYE’Yİ ÖZLEDİ

Şenol Güneş’in basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Talisca ile konuştum. Görüntülü de konuştum. Özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama 10 milyon Euro’dan aşağıya değil. Talisca’yı almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevki için alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursak yine alırız” ifadelerini kullanmıştı.

TALISCA: AYRILMA NİYETİM YOK

NTV’nin haberine göre Talisca ise açıklamasında, “Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr’dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Al-Nassr’da Cristiano Ronaldo ve Saido Mane ile takım arkadaşı olan Talisca, kulübünde toplam 64 maça çıkıp 44 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Şenol Güneş açıkladı! Talisca’dan Beşiktaş’a mesaj: Gelmek istiyorum özledim