Talisca Trabzonspor’a geliyor mu?

Yayın tarihi: 9 Ocak 2020 Perşembe 11:10 am - Güncelleme: 9 Ocak 2020 Perşembe 11:12 am

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, ilk açıklamalarını Bursaspor maçı sonrası yaptı. Hüseyin Çimşir, transferler ve Talisca iddiaları hakkında da konuştu.

Trabzonspor’un teknik direktörü Hüseyin Cimşir, 0-0 berabere biten Bursaspor maçının ardından transfer konusunda sorulan soruyu cevapladı.

İşte Hüseyin Çimşir’in açıklamaları;

“Baskı her yerde olur özellikle Trabzonspor’da her zaman olur. İkinci yarıdan beklentimiz şu anki konumun üstüne çıkmak. Şampiyonluk hedefimiz her zaman var. Elimizden ne geliyorsa bunu yapmak için çalışıyoruz. Hikayesi okunan bir takım olmak istiyoruz. Tüm arkadaşlarla el ele verip, hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz.”

‘DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPMAK KOLAY DEĞİL’

“Ünal hoca ile çalışırken de bir transfer planımız vardı. Devre arasında transfer yapmak kolay değil hem maliyeti hem de oyuncunun buraya gelme durumu var. Mevcutlara rekabet sağlayacak bir oyuncu olsun istiyoruz. ”

‘TALISCA’YI HAYAL OLARAK GÖRÜYORUM’

“Talisca herkesin bildiği bir oyuncu. 21-22 yaşında ekonomisini düşünerek, İngiltere kariyeri olabilecekken farklı amaçla Çin’e gitti. Talisca gibi bir oyuncuyu herkes ister ama hayal olarak görüyorum. Oyuncu katmak için oyuncu katmayacağım. Mevcutlara alternatif olacak, kalitesi üstün oyuncu bulursam almak için bunu yönetim kuruluna söylerim. Şartlar neyi gösterir bilemiyorum.” açıklamasını yaptı.

 

Ryan Babel’in Galatasaray’a 6 aylık zararı…