Taksim’deki terör saldırısında yaralanan 81 kişiden 68’i taburcu edildi

Yayın tarihi: 17 Kasım 2022 Perşembe 6:36 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe 7:30 pm

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybetmesine ve 81 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısıyla ilgili yeni açıklama yapıldı. Vali Yerlikaya; 81 yaralıdan 68’inin taburcu edildiğini, 11 hastanın serviste, 2 hastanın da yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Sağlık Bakanı Koca da, “Sizlere iyi haberler vermek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirirken 81 kişi de yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaralıların sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

81 yaralıdan 68’inin taburcu edildiğini duyuran Yerlikaya, 11 hastanın serviste, 2 yaralının da yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini belirtti.

YERLİKAYA: 11 HASTAMIZ SERVİSTE, 2 HASTAMIZ YOĞUN BAKIMDA

İstanbul Valisi Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  “İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan 81 hastamızdan 68’i taburcu oldu. 11 hastamızın serviste, 2 hastamızın da yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Tedavileri devam eden hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.”

BAKAN KOCA: İYİ HABERLER VERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

“Sizlere iyi haberler vermek için elimizden geleni yapıyoruz.” diyen Bakan Koca ise şunları söyledi:

“İstiklal Caddesindeki patlamada yaralananların son durumu: 81 yaralıdan 13’ünün tedavisi halen devam ediyor. Durumları ağır olan 2 yaralı yoğun bakımda. Serviste olan 11 yaralıdan 8’inin durumu orta, 3’ünün durumu iyi. Sizlere iyi haberler vermek için elimizden geleni yapıyoruz.”

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıyı düzenleyen teröristin ifadesi ortaya çıktı!