Taksim’deki ölümlü kavgayı film izler gibi seyrettiler

Yayın tarihi: 20 Eylül 2022 Salı 4:43 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2022 Salı 4:43 pm

İstanbul Taksim’de çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Kavga anı çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul Taksim’de önceki gün yaşanan olayda alkollü olduğu öğrenilen Ahmet Türkoğlu, yolda yürüyen Ayhan Y. ile tartıştı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Ahmet Türkoğlu yanında taşıdığı bıçakla Ayhan Y.’yi bıçakladı.

Çevredekilerin film izler gibi seyrettiği kavga sonucunda 8 ayrı yerinden bıçaklanan Ayhan Y. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

KAVGAYA KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemede cinayet anının bir güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Dakikalarca süren ve cinayetle biten kavganın onlarca kişinin önünde meydana geldiği ancak kimsenin olaya müdahale etmediği görüldü. Görüntülerde çevrede toplanan kalabalığın yol ortasında kavga eden kişileri ellerini arkada birleştirerek dakikalarca seyrettikleri tespit edildi. Yapılan incelemede 23 kişinin bir kaç metre uzaklarında meydana gelen olaya müdahale etmeden seyrettikleri belirlendi.

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayda sonra kaçan Ayhan Y.’nin Eyüpsultan’da saklandığını belirledi. Düzenlenen operasyonla şüpheli gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli Ayhan Y. olay sırasında alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVM’deki panik anları kameraya yansıdı! Yumruk yumruğa kavga ettiler