Taksici tartıştığı müşteriyi “seni bıçaklarım” diyerek tehdit etti

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 6:14 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 6:14 pm

İstanbul’da bir taksici, aracına müşteri binen ve ücret ödemediklerini iddia ettiği 2 kişinin üzerine bıçakla yürüdü. İki kişinin üzerine bıçakla yürüyüp tehdit eden taksicinin toplu taşıma aracı kullanım belgesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından süresiz iptal edildi.

Kağıthane’de bir taksici, aracına müşteri olarak binen ve ücret ödemediklerini iddia ettiği 2 kişinin üzerine bıçakla yürüdü. Tehditleri cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen taksicinin toplu taşıma aracı kullanım belgesi İBB tarafından süresiz iptal edildi.

Çağlayan Mahallesi Taş Ocağı Caddesi’nde bir taksici, aracından inen müşterileri ile tartışmaya başladı. Aracından inerek tartışmayı sürdüren taksi şoförü, taksisinden bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüyerek ücretini istedi. Taksici kendisini sakinleştirmek isteyen bir kişiye kendisine ücret ödenmediği için kavga ettiğini söylerken yaşanan anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Çevredekilerin sakinleştirme çabalarına rağmen parasını isteyen taksici, daha sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Öte yandan, olayın sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Denetim Birimi, taksi sürücüsünün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi’ni süresiz iptal edip taksinin ruhsatını da 15 gün süreyle askıya aldı.

Hakan Ural: Ben devletin yalakasıyım hamdolsun