Taksici sorunu büyüyor! Biri yolcuyu araca bindirmedi diğeri yalan söyledi

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:49 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:59 pm

İstanbul’da bir taksici Yusuf Değer isimli yolcuyu taksisine almadı. Taksici gerekçe olarak Taksim’e gitmek istemediğini söyledi.

İstanbul Maslak’ta geçen pazar akşam saatlerinde yaşanan olayda Yusuf Değer isimli yolcu, iddiasına göre Sarıyer’den Taksim’e gitmek için taksi durdurdu. Taksiciden Taksim’e gitmiyoruz cevabını aldı. Değer’in ikinci durdurduğu taksici ise öndeki taksinin Taksim’e gitmemek için yolcu almamasına ayıp etmiş derken kendisi de İstinye’den yolcu alacağını söyleyerek yoluna devam etti. O anlar Yusuf Değer’in cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

‘TAKSİM’E GİTMİYORUZ ‘ CEVABINI ALDIM

Sarıyer’de taksiyi durdurduğunu ifade eden Yusuf Değer, “Bana nereye gittiğimi sordu. Ben de Taksim’e gitmek istediğimi söyledim. ‘Kardeşim ben Taksim’e yolcu almıyorum’ dedi. ‘Neden Taksim’e yolcu almıyorsun yolcu mu seçiyorsun’ dedim. Eliyle git gibi bir işaret yaparak kapıyı hızlıca suratıma kapattı ve gitti dedi. Değer durduğu ikinci taksinin de İstinye’ye yolcu almaya gitmesine rağmen kendisine durarak nereye gideceğini sormasını ise Bana adrese gideceğini söyledi. Madem adrese gideceksin neden bana durdun ve nereye gideceğimi sordun. Beyefendi gideceğim yeri beğenmiyor. Almadan çekip gidiyor. Yaklaşık 20 dakika taksi bekledim. Çok mağdur oldum” dedi.

“ANCAK BÖYLE BİNEBİLİYORUM TAKSİYE”

Taksiye binmek için kendi bulduğu çözümü kullanan Değer, “En sonunda durduğum taksiye hiç sormadan bindim. Nereye gideceğimi sordu, bende ‘Sen devam et nereye gideceğim belli değil sana ileride söyleyeceğim’ dedim. Ancak böyle binebiliyorum taksiye. Yoksa konum söylüyorum beğenmiyorlar. Buna bir çözüm bulunması lazım” ifadelerini kullandı.

Kaza yapan taksici, otoyol ücretini turistlerden istedi!