Taksici müşteriye parfüm şişesiyle saldırdı

Yayın tarihi: 8 Mart 2022 Salı 1:00 pm - Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı 1:00 pm

Ankara’da bir taksici, müşterisinin kafasına parfüm şişesiyle saldırdı.

Ankara’da taksiye binen Muammer M. ve Şeyma M. çiftinin 2 yaşındaki çocukları Melis M. aracın arka koltuğuna kustu. Çift araç koltuğunu temizledikten sonra 25 liralık taksimetre ücretini ödeyip taksiden indi. Yürüyerek yollarına devam etmek isteyen çift ve taksici arasında “temizlik ücreti” kavgası çıktı.

150 LİRALIK TEMİZLİK ÜCRETİ

Taksici, araç koltuğunu temizletmek için çiftten 150 lira istediği iddia edildi. Muammer M, bu ücreti ödemeyeceğini söyleyince taksici ile arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönen olayda şoför, araçtaki cam parfüm şişesiyle Muammer M’nin kafasına vurdu. Taksi şoförü araya girmek isteyen Şeyma M’i de tartakladı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüde taksi şoförünün parfüm şişesiyle müşterisine vurması ve yaşanan arbede yer aldı.

Yaralanan Muammer M, Hacettepe Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. Başına 3 dikiş atılan ve darp raporu alan Muammer M, şikayetçi olacağını söyledi. Muammer M, kızı kusunca taksiden inmek istediklerini söyleyerek şunları ifade etti:

“Taksi ücretini ödedim, arka koltuğu da sildik. Ancak şoför benden kusma parası olarak 150 lira istedi. Ben vermeyeceğimi söylediğim anda bana saldırdı. Tekme atmaya başlayınca ben de ona karşılık verdim. Bir süre sonra arabasının içerisindeki parfüm şişesini alarak benim kafama vurdu. Orada eşim ve kızım vardı ve çok korktular. Bir kusma için bunu yapması yanlıştı. Eşim zaten tartışmadan önce o kusulan yeri sildi, buna gerek yoktu”

https://tele1.com.tr/aycicek-yagi-36-ay-taksitle-internette-satilmaya-baslandi-577104/