Taksici iyilik yaptı kötülük buldu! Önce darp sonra gasp ettiler

Yayın tarihi: 10 Aralık 2023 Pazar 11:46 am - Güncelleme: 10 Aralık 2023 Pazar 11:46 am

İstanbul’da parası olmadığını söyleyen 3 kişiyi yağmurlu havada aracına alan taksici, ormanlık alanda önce darp sonra gasp edildi. Saldırganları yardımcı olmak için aracına aldığını söyleyen taksici, “Benim bir kaburgam kırıldı, şikayetçi oldum” dedi.

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mesaini tamamlayan taksi şoförü Kenan Temiz, Anadolu Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada şoför Temiz’in aracına yaklaşan 3 kişi, yağmurlu havada evlerine gitmeye çalıştıklarını ve paralarının olmadığını söyledi.

GÜNLÜK KAZANCI ÇALINDI

Temiz, yardım etmek istediği gençleri aracına aldı. 3 kişi evleri olarak ormanlık bir alanı tarif etti. Yardım isteyen 3 kişi şoföre silah ve bıçak çeketi. Şahıslar ardından tenha bir noktada kendilerini bekleyen dördüncü kişinin yanında taksiyi durdurdu. Burada 2 kişi şoförü tutarken diğer iki şahıs ise taksiciyi darp ve gasp etti. Günlük kazancı çalınan ve darp edilen taksici, acil durum butonuna bastı. Olay yerine diğer taksi şoförleri ve polisler sevk edildi. Polis ekipleri gaspçıları yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

“YARDIMCI OLMAK İÇİN ’TAMAM’ DEDİM ARABAYA ALDIM”

Yaşadığı gasp olayını anlatan taksi şoförü Kenan Temiz, “Ben akşam evime giderken 3 arkadaş geldi, paralarının olmadığını ve Allah rızası için eve gitmek istediklerini söylediler. Ben de yardımcı olmak için ’tamam’ dedim, arabaya aldım. Götürürken arkada kendi aralarında bir şey konuştular, ben anladım ve acil durum çağrısı yaptım. Beni çıkmaz bir sokağa soktular, sağ tarafımda oturan bıçak dayadı. Arkamda bulunan kişi de silahla kafama vurdu. Ormanlık alana çektiler beni. Araçtan indirip beni kenara çektiler, kavga ettik. Hastaneye gidip darp raporu aldım. Araca bindiklerinde 3 kişilerdi, orada 4 kişi oldular. Benim bir kaburgam kırıldı, şikayetçi oldum” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, şahısların taksinin yanına gelerek şoförle konuştuğu ve sonrasında araca bindiği anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

(İHA)

Antalya’dan sonra İzmir… Gasp için bindi, taksicinin kafasına kaldırım taşıyla vurdu!

Kaynak: İHA