Taksici isyan etti: 85 arabamı feda ediyorum

Yayın tarihi: 17 Haziran 2022 Cuma 4:59 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 4:59 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı açılan Rize-Artvin Havalimanı’nda taksici esnafının yolcu alabilmesi için gereken ihale yapılmadı. Taksiciler duruma isyan ederek korsan taksicilere göz yumulduğunu iddia etti.

Rize-Artvin Havalimanı’nın bulunduğu Pazar ilçesinde taksicilik yapan 86 taksici esnafı havaalanından yolcu alamamasından yakınırken Ardeşen ilçesinden bazı taksicilerin havaalanında yolcu alması iki ilçenin sürücülerini karşı karşıya getirdi.

Pazar Kız Kulesi Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hızır Şükrü Doğanay, şikayetlere rağmen emniyet mensuplarının korsan taksicilere göz yumduğunu öne sürerek, “Polis burada taraf. O ki taraf kusura bakmayın benim arabamı 85 arabam var, 85 arabamı feda ediyorum. Hangisini istiyorlarsa yakmaya hazırız. Sıkıntı yok ceza ise ceza, ne gerekiyorsa o. Bu saatten sonra da bizde de geri vites yok” diye konuştu.

Doğanay, “Bizim polise de saygımız var devletimize de, bayrağımıza da, milletimize de. Bizim hiç kimseyle bir sorunumuz yok. Adalet istiyoruz. Bundan başka hiçbir şey yok” dedi.

Motorine gelen zamlara taksiciler isyan etti