Taksici iki kişiyi ezmeye çalıştı

Yayın tarihi: 8 Haziran 2022 Çarşamba 6:28 pm - Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba 6:29 pm

İstanbul’da bir taksici ile motosikletteki iki kişi arasında tartışma yaşandı. Taksici, kendisini takip eden motosikletlinin aracına çarpması için frene bastıktan sonra geri geri giderek tartıştığı kişileri ezmeye çalıştı. Yaşananlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Zeytinburnu’nda meydana gelen olayda iddialara göre, taksi şoförü seyir halindeki motosikletin önüne kırarak yol kenarındaki bulunan müşteriyi almak istedi. Bunun üzerine motosiklet sürücüsü Abdülmuttalip Algan ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı.

Taksi şoförü müşteriyi almadan ilerlemeye devam edince motosiklet sürücüsü Algan, taksi şoförünü takip etti. Algan’ın kendisini takip ettiğini gören taksici bir anda frene basmasıyla motosiklet araca çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü Abdülmuttalip Algan ve arkadaşı taksinin kapısını açmak isteyince ise taksici geri geri gelerek Algan ve arkadaşını ezmeye çalıştı. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedldi.

“BANA ULAŞSIN MAHKEMEYE GEREK DUYMAYALIM”

Motosiklet sürücüsü Abdülmüttalip Algan yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Taksi bulvarın başında müşteri almak için önüme kırıyor. Aniden ben de ona giriyorum. Motorumda hasar oluşuyor. Takside müşteriyi almadan kaçıyor. Ben onun peşinden giderken bana ‘Gel seni durağa götüreceğim’ diyor. O hız yaptığı gibi ben hızlanıyorum. Aniden fren yapınca ben de duramayıp çarptım. Çarpmam ile motordan inmem bir oldu. Bir baktım arabayı geri geri sürüp, hem beni hem hem arkamda olan arkadaşımı hemde motoruma baya bir hasar verdi. Ezmeye çalıştı. Hiçbir şey yoktu. Bana zaten el hareketi yaptı ‘Gel gel’ diye. O hızlanacak diye ben de hızlandım. Aniden fren yaptı. Ona buradan şunu söylemek istiyorum, ‘Bana ulaşsın. Mahkemeye gerek duymayalım. Devletimizi de küçük bir iş için yormaya gerek yok. Kendi aramızda halledelim. Benim masrafım çok. Karşıda olan aracın da masrafı çoktur. Ortak bir nokta bulup halledelim aramızda. Husumete gerek yok. Devletimizi de boş bir konu için yormaya gerek yok. Kendi aramızda halledilebilecek bir konu”

‘Kahramanmaraş’ta çıplak vatandaş’ haberinin altından ne çıktı?