Takip ettiği kadının ‘bağırmasın’ diye ağzını kapattı! Kapkaç anları kamerada

Yayın tarihi: 8 Kasım 2022 Salı 11:27 am - Güncelleme: 8 Kasım 2022 Salı 11:28 am

Adana’da bir kişi, takip ettiği 72 yaşındaki kadının girdiği apartmanda bağırmaması için ağzını eliyle kapatıp, kolundaki çantayı alarak kaçtı.

Adana’nın Çukurova Gülizar A.’yı sokakta takip eden kişi, kadının arkasından oturduğu apartmana girdi. Şüpheli, Gülizar A.’nın kolundaki çantayı almaya çalıştı. Bu sırada Gülizar A., direnip, bağırarak yardım istemeye çalıştı. Ancak şüpheli, Gülizar A.’nın ağzını eliyle kapatıp, çantayı alarak kaçtı.

200 TL’Yİ ALIP ÇANTAYI ATTI

Çevredekilerin yardımına koştuğu Gülüzar A.’nın ihbarıyla, olay yerine Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin çok sayıda kaydı bulunan Ali Han Kavuzlu olduğunu tespit etti.

Polis tarafından yakalanan şüphelinin içindeki 200 TL’yi aldığı çantayı sokaktaki bir çöp konteynerine attığı belirlendi.

Gözaltına alınan Ali Han Kavuzlu, parayı harcadığını, cep telefonunu da yakalanmamak için almadığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Han Kavuzlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öğrencilerin kavgası kamerada! Dakikalarca sürdü