Tahir Kıran: Kahpe Bizans’ın operasyon çocukları hepinizle görüşürüz

Yayın tarihi: 14 Mart 2022 Pazartesi 9:11 am - Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi 9:13 am

TFF’nin hakem kararına ilişkin iddialara tepki gösteren Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran “Elinizden geleni ardınıza koymayın” dedi.

Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, sosyal medya hesabından TFF’nin 13 hakem kararıyla ilgili iddialara tepki gösterdi.

Tahir Kıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kahpe Bizans’ın operasyon çocukları hepinizle görüşürüz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Rizeli bitti demeden bitmez…” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir televizyon programına da bağlanan Kıran, “Bu hakem operasyonunda benim alakam yok. Kararı ben de internetten öğrendim. Saçma sapan iddialar. Ali Koç çıkıyor örnekleri Rizespor üzerinden veriyor. Rizespor şampiyonluğa oynuyor da ben mi bilmiyorum? Ya Türk futbolu düzelecek ya da ben onlara uyacağım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Rizespor’dan yapılan açıklamada ise “Bazı sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Başkanımız Tahir Kıran’a atfedilerek ‘Rizespor kümeye diye tweet atanları Allah’a havale ediyorum’ sözleri kesinlikle asılsızdır” denildi.

TFF’nin hakem ‘kararına’ Başakşehir tepkisini sürdürdü: MHK acilen istifa etmeli