Patronun taciz ve cinsel istismarına uğrayan genç kız intihar girişiminde bulundu

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 1:29 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 1:31 pm

Konya’nın Seydişehir ilçesinde patronunun tacizleri nedeniyle 5’inci kattan atlayarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen 19 yaşındaki E.G. T.’nin yaşadıklarını babasına anlattığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; iğrenç olay Konya’da meydana gelmişti. 29 Haziran günü ilçeye bağlı Alaylar-2 Mahallesinde 19 yaşındaki Esma Güleser T’nin binadan atlayarak intihar girişiminde bulunması ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kızın, intiharından hemen önce babasına çalıştığı inşaat firmasının sahibi olduğu İ.G.G.’nin (36) tacizlerde ve silahla ölüm tehdidinde bulunduğunu söylediği belirlendi.

Zihinsel engelli kıza tecavüz edip intiharına sebep olmakla suçlanan tarikat liderinden iğrenç savunma

ARABADA CİNSEL SALDIRIDA BULUNUP, SİLAHLA TEHDİT ETMİŞ

Acılı baba Orhan T. kızının kendisine söylediklerini ifadesinde anlattı. Orhan T., “Kızım intihardan önce bana her şeyi anlattı. Kızımı 27 Haziran’ı 28’ine bağlayan gece arayarak ‘Gel biraz konuşalım, sen benim elemanımsın, biraz dertleşelim’ demiş.

“METRESİN OLACAKSIN” DEMİŞ

Kızım önce kabul etmemiş. Sonra kızıma ‘Aileni ortadan kaldırırım, hayatınıza kast ederim, ben güçlü bir adamım bana kimse bir şey yapamaz’ demiş. Kızım da bu sözlerden korkup kabul etmiş. Kızımı evimizin önünden arabayla almış bir süre sonra, ‘Sen benim olacaksın, benim metresim olacaksın’ demiş.

TECAVÜZE YELTENDİ

Sonra kızımın vücuduna dokunmaya başlamış. Kızım inmek isteyince de kızıma silah doğrultup, ‘Seni öldürürüm’ demiş. Kızımın kıyafetlerini çekerek yırtmış. Yardım istemek isterken elindeki telefonunu almış. Kızım ‘Kurtarın beni’ diye bağırmış ama kimse sesini duymamış. Kızımı tartaklamış, saçlarını çekmiş.

“BANA BUNLARI KIZIM ANLATTI”

Saçını ve başındaki tokasını koparmış. Daha sonra kendisini biri aramış. Telefondaki kişiye, ‘Seni öldürmeye geliyorum, ecelin olacağım’ dedikten sonra kızımı evin oraya bırakmış. Kızım bana bunları anlattı. Boynunda ve alnında yara izleri vardı” dedi.

‘ÖLMEYİ KENDİN İSTEYECEKSİN’

Orhan T. kızının 28 Haziran günü İ.G.G.’nin ortağı olarak bildiği bir kişi tarafından arandığını belirterek şunları söyledi: “Olaydan bir gün önce bu kişinin ortağı kızımı arayarak, ‘Ben sizin aranızı bulayım. İ.G.G.senden özür dilesin bir buluşalım’ demiş. Kızım bu kişiyle parkta buluşmuş. Kızıma ‘Şikayetçi olma, bunun eli kolu uzun, her yerde adamı var ben özür dileteyim’ demiş. Yanlarına İ.G.G.de gelmiş. Parkta kızımı darp etmiş. Kızıma, ‘Ben benimle birlikte olmayı kabul etmedin, sana öyle bir şeyler yaparım ki ölmeyi kendin isteyeceksin’ demiş. Kızım bunun üzerine polis merkezine gitmiş. Korktuğu için herhangi bir şey anlatmadan sivil polislerle birlikte oradan ayrılmış.

“KIZIM İNTİHARA SÜRÜKLENMİŞ OLABİLİR”

Kızım bunları bana anlattıktan sonra hava almak için dışarı çıkacağını söyledi. Sonra evden çıktı. Telefonlarına ulaşamayınca aramaya başladık. Sonda polis aradı ve intihar ettiğini öğrendim. Kızım intihara sürüklenmiş, zorlanmış olabilir” diye konuştu.

12 yaşındaki kız çocuğunu bavulla kaçırdıktan sonra tecavüz edip öldürdü