Taciz şüphelisinin kaçma görüntüleri aksiyon filmlerini aratmadı

Yayın tarihi: 11 Ocak 2022 Salı 2:52 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 2:52 pm

İstanbul’da 13 yaşındaki bir kızı taciz ettiği iddia edilen kişi, kız çocuğunun akrabaları tarafından yakalanarak feci şekilde darp edildi.

İddiaya göre, 13 yaşındaki bir kıza tacizde bulunan şüpheliye, kızın babası kızı adına mesaj atarak buluşma ayarladı. Taciz şüphelisi buluşma noktasına minibüsle geldiğinde karşısında kızın babası ve akrabaları görünce, kaçmaya çalıştı.

Şüpheli, ters yönde ilerlerken araçlara çarparak sanayi sitesine girdi. Bu esnada tacize uğradığı iddia edilen kızın akrabalarından bir kişi minibüsün kaputuna tutunarak durdurmaya çalıştı ancak dengesini sağlayamayarak minibüsten düştü.

Sanayi sitesinin içerisine giren şüpheli burada aracın hızını azaltmak zorunda kaldı. Bu fırsattan yararlanan akrabalardan biri minibüsün arka camını kırarak içeri girdi. İçeri giren akraba taciz ettiği iddia edilen minibüs şoförünü darp ederek araçtan aşağı indirdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheliye ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra çevredeki en yakın hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

ÇIKMAZ SOKAKTA YAKALANDI

Film sahnelerini aratmayan olaya şahit olan esnaf Önder Tunç, “Yolun karşısından hızlı bir şekilde gelen minibüs dümdüz üzerimize doğru geldi. Geldikten sonra dedim herhalde hırsız kaçıyor dedim. Dükkana tam girecekken direksiyonu kırdı. Burası da çıkmak sokak olduğu için burada kaldı. Biz ne olduğunu anlayamadık zaten. Tam kapının önüne çıktık bakarken, arka camda birisi girmiş arabanın içine. O geldi onun direksiyondakinin boğazına sarıldıktan sonra aşağı düştü direksiyondaki kişi. Düşmesiyle birlikte üç beş kişi daha geldi. Onlar saldırdılar adama bir anda. Biz ayırmak istedik ne oluyor kardeşim bu kadar insan saldırıyor dedik. Sonra bağırdılar ‘Bu sapık’ diye. Öyle deyince biz de artık ayırmaktan vazgeçtik. Sonra baktık adam ölüyor. Bizde polisi aradık” dedi.

Hayatına son veren Enes Kara’nın kaldığı yer Nur Cemaati’ne ait çıktı