Taciz iddialarıyla gündeme gelen İbrahim Çolak yaşamına son verdi

Yayın tarihi: 11 Aralık 2020 Cuma 1:47 am - Güncelleme: 11 Aralık 2020 Cuma 2:23 am

Taciz iddialarıyla gündeme gelen yazar ve yayıncı İbrahim Çolak yaşamına son verdi.

Sosyal medyada bir süredir taciz ifşa ve iddialarıyla gündeme gelen yazar ve yayıncı İbrahim Çolak Twitter hesabından yaptığı paylaşımların ardından hayatına son verdi. Ankara’da bulunan ve 2015 yılında kapanan İhtiyar Kitap’ın sahibi Çolak, akşam saatlerinde Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

“Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam.

Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, “kendimize yakışanı yapalım” düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum.”

“İBRAHİM ÇOLAK İNTİHAR EDEREK SON VERDİ HAYATINA”

Çolak’ın hayatına son verdiğini Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan duyurdu. Kılıçarslan, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı… Çok üzgünüm.”

NE OLMUŞTU?

Leyla Salinger isimli Twitter kullanıcısı bugün Çolak’ın, genç kadınlara erotik mesaj atarak tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

Çolak ile ‘Leyla Salinger’ isimli kullanıcı arasında geçen diyalog şöyle olmuştu: