Taciz edilen kızın annesi ile yazışması ortaya çıktı

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 12:54 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 12:54 pm

Bursa’da 47 yaşındaki Yılmaz Ç, 14 yaşındaki kızı A.Ç’yi taciz ettiği iddiası ile tutuklandı. Yılmaz Ç’nin kızına ‘Annene söyleme, sana telefon alacağım” dediği de iddia edildi. 

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Yılmaz Ç, altı yıl önce boşandığı eşinden olan ve velayeti annesinde bulunan kızı A.Ç’den, iddiaya göre aralarındaki bağın kopmaması için birkaç günlüğüne kendi evinde kalmasını istedi.

“BANA DOKUNDU ÇIKMAMA İZİN VERMİYOR”

Babasının evine giden A.Ç, birkaç gün sonra annesine cep telefonundan mesaj gönderdi. A.Ç. mesajında babası için, “Yılmaz bana dokundu. Kapının önünde duruyor, çıkmama izin vermiyor. Beni, ‘Annene söyleme, sana telefon alacağım’ diye tehdit etti” ifadelerini kullandı. Genç kızın annesi mesaj üzerine, eski eşinin evine gitmek üzere yola çıkıp polise de ihbarda bulundu.

POLİS ZORUYLA KAPISI AÇILDI

Anne zili çalmasına rağmen kapı açılmadı. Bu sırada İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de adrese geldi. Polisin uyarıları üzerine kapıyı açan Yılmaz Ç. gözaltına alınırken, A.Ç. de ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan A.Ç, annesine mesajda yazdıklarını emniyette de tekrarlayarak babasının tacizine uğradığını öne sürdü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği Gemlik Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Yılmaz Ç., ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İşte o yazışmalar:

 

Yıllar sonra yanına gelen kızına tecavüz etti