Trabzonspor seriye bağladı… Sörloth şoku!

Yayın tarihi: 8 Şubat 2020 Cumartesi 7:19 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2020 Cumartesi 7:20 pm

Şampiyonluk adaylarından Trabzonspor Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldu. Uzun süre 0-0 giden mücadelede Bordo mavililer, 79’da penaltıdan Jose Sosa ve 83’de Anthony Nwakaeme’nin golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrılırken şampiyonluk yolunda da çok önemli bir adım attı. Maçın son anlarında ise Norveçli yıldız Sörloth kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Golcü oyuncu direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2 maç ceza alacak ve hafta içindeki kupa ve gelecek hafta ligdeki Sivasspor maçlarında forma giyemeyecek.

Süper Lig’de 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor Gençlerbirliği deplasmanında da kazandı ve ligin ikinci yarısında puan kaybetmeme serisini 3 maça çıkardı.

1 maç eksiği olmasına rağmen zirve yarışında büyük avantaj yakalayan Bordo Mavililer’de goller 79’da penaltıdan Jose Sosa ve 83’te Anthony Nwakaeme’den geldi.

Sörloth ise uzatma dakikalarında Fabricio Baiano ile girdiği tartışmada yaptığı müdahaleden dolayı direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Norveçli yıldız, hafta içi BŞB Erzurumspor’la oynanacak olan kupa maçı ve gelecek hafta ligdeki büyük öneme sahip Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.