Taburcu olan Acun’dan ilk açıklama: Şikayetçi olmadım

Yayın tarihi: 22 Eylül 2022 Perşembe 10:51 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2022 Perşembe 10:51 pm

Geçirdiği trafik kazasında kolu kırılan Televizyoncu Acun Ilıcalı taburcu oldu. Ilıcalı, “Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus” dedi.

İstanbul Sarıyer Kemerburgaz Caddesi’nde kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun ile beraber bindiği motorsikletle seyir halindeyken ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışması sonucu kolu kırılan Televizyonucu Acun Ilıcalı taburcu oldu. Tedavi gördüğü özel hastanenin önünde açıklama yapan Acun Ilıcalı, kazaya sebebiyet veren sürücüden şikayetçi olmadığını açıkladı. Ilıcalı, “Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus” dedi.

HASTANE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Ilıcalı, hastanede kendisiyle ilgilinen sağlık çalışanlarına ve kendisini arayıp soran dostlarına teşekkür etti. Ilıcalı, “Tabi biraz hırpaladı, kalın bir kemikti kırılan. Hastanedeki herkes sağ olsun çok güzel ilgilendi. Bunun dışında arayıp soran yüzlerce dostuma çok teşekkür ederim, böyle olaylarda insanın sevildiğini hissetmesi acıyı biraz olsun gideriyor” şeklinde konuştu.

Yıldız Tilbe’den “O Ses Türkiye” çıkışı! Gözler Acun’da